1.034.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A főzés nagy enciklopédiája

Gyakolati útmutató/Kiválasztás, előkészítés, főzés, párolás, díszítés, tálalás/Több, mint 680 recept/Több, mint 470 színes fotó

Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 475 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 963-368-230-4
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előételek és levesek
Édes és pikáns ízek, kitűnő bevezetői a későbbi fogásoknak9
Burgonyás ételek
Népszerű köret, de önmagában, főfogásként is megállja a helyét43
Tészták
Számtalan variáció, változatos és sokoldalú receptek61
Zöldségek
Hagyományos receptek, finom körítések húsokhoz és halakhoz83
Saláták
Egészségesek és finomak, tele vitaminnal és friss ízekkel115
Húsételek
Széles választék az egyszerűtől az ünnepi fogásokig135
Halak
Változatos elkészítése módok a halrajongók megelégedésére239
Vadak
Egyedülálló ízek ünnepi alkalmakra. A recepteket követve garantált a siker.277
Szárnyasok
Különleges helyet foglalnak el asztalunkon, sütve, párolva, grillezve307
Raguk és egytálételek
Hagyományos receptek, tájspecialitások, egyszerű és ünnepi alkalmakra egyaránt349
Csőben sültek
Ropogós, ízletes és tápláló ínyenceknek is ajánljuk!395
Desszertek
Szemet gyönyörködtető, ellenállhatatlan csemegék415
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A főzés nagy enciklopédiája A főzés nagy enciklopédiája A főzés nagy enciklopédiája A főzés nagy enciklopédiája
Állapot:
4.680 ,-Ft
23 pont kapható
Kosárba
konyv