1.034.174

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A költségvetési szervek számvitelére vonatkozó jogszabályi előírások

Szerző

Kiadó: Perfekt Pénzügyi Szakoktató és Kiadó Részvénytársaság
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 65 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-394-036-2
Megjegyzés: Tankönyvi szám: 883/1993.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

A számvitelről szóló 1991. évi XVIII. törvény költségvetés alapján gazdálkodó szerveknél alkalmazandó előírásai, valamint a törvény végrehajtására kiadott "A költségvetés alapján... Tovább

Előszó

Részlet:

A számvitelről szóló 1991. évi XVIII. törvény költségvetés alapján gazdálkodó szerveknél alkalmazandó előírásai, valamint a törvény végrehajtására kiadott "A költségvetés alapján gazdálkodó szervek beszámolási és könyvvezetési kötelezettségéről" szóló 67 1993 (V. 05.) Korm. rendelettel módosított 179/1991. (XII. 30.) Korm. rendelet egységes szerkezetbe foglalt szövege.
(A vastag betűs szedés az 1991. évi XVIII. törvény (Szt.) a vékonybetűs szedés a módosított 179/1991. (XII. 30.) Korm. rendelet (Vhr.) szövege)
A piacgazdaság működéséhez nélkülözhetetlen, hogy a piac szereplői számára hozzáférhetően döntéseik megalapozása érdekében mind a vállalkozások, mind a nem nyereség-orientált szervezetek vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről és alakulásáról alapvetően a múltbeli adatokon alapuló, objektív információk álljanak rendelkezésre.
E törvény - a nemzetközi számviteli elvekkel összhangban lévő - olyan számviteli szabályokat rögzít, amelyek alapján megbízható és valós összképet biztosító tájékoztatás nyújtható a törvény hatálya alá tartozók jövedelemtermelő képességéről, vagyonának alakulásáról, pénzügyi helyzetéről és jövőbeni terveiről.
Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A költségvetési szervek számvitelére vonatkozó jogszabályi előírások A költségvetési szervek számvitelére vonatkozó jogszabályi előírások

A borító enyhén kopottas. A címlapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv