1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzés

Szerző

Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 122 oldal
Sorozatcím: Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-679-326-3
Megjegyzés: 1. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A dunsztolásról5
Gyümölcsök befőzése7
Cseresznyebefőtt7
Cseresznye-meggy befőtt8
Konyakos meggy8
Meggybefőtt9
Kimagozott meggy cukor nélkül10
Őszibarackbefőtt 1.10
Citromos őszibarackbefőtt11
Ribizlis őszibarack11
Őszibarackbefőtt 2.12
Sárgabarackbefőtt12
Körtebefőtt 1.13
Körtebefőtt 2.14
Körte gyömbéres narancslében14
Körtebefőtt egészben15
Birsalmabefőtt 1.16
Birsalmakompót16
Birsalmabefőtt 2.17
Birsalmabefőtt 3.18
Különleges almabefőtt18
Ringló- és vörösszilvabefőtt19
Szilvabefőtt19
Mikrós szilvabefőtt20
Málnabefőtt21
Sárgadinnye őszibarackkal21
Áfonyabefőtt22
Konyakos áfonya22
Áfonya almával23
Szamócabefőtt23
Egresbefőtt24
Pikáns kökény24
Szőlőbefőtt25
Gyümölcsbefőtt bodzával25
Zöldségek tartósítása27
Káposztasavanyítás27
Hordós káposzta28
Káposztával töltött paprika 1.29
Káposztával töltött paprika 2.30
Töltött cseresznyepaprika30
Hagymás töltött paprika31
Káposztasaláta31
Hagymás káposztasaláta32
Uborkasaláta32
Csemegeuborka 1.33
Csemegeuborka 2.33
Csemegeuborka 3.34
Vizes uborka 1.34
Vizes uborka 2.35
Fokhagymás-mézes uborka36
Kovászos uborka36
Hagymás csemegeuborka37
Svéd uborka38
Karfiol savanyúságnak38
Csalamádé 1.39
Csalamádé 2.40
Csalamádé 3.40
Csemegeuborka 1.33
Csemegeuborka 2.33
Csemegeuborka 3.34
Cseresznyepaprika hagymával45
Ecetes cékla48
Ecetes cseresznyepaprika48
Ecetes gyöngyhagyma 1.50
Ecetes gyöngyhagyma 2.51
Ecetes karfiol55
Ecetes kukorica55
Ecetes paprika47
Ecetes patisszon56
Ecetes pritaminpaprika49
Ecetes sárgarépa54
Ecetes uborka49
Ecetes zöld paradicsom 1.52
Ecetes zöld paradicsom 2.53
Édes-savanyú tök44
Fokhagymás-mézes uborka36
Fűszeres gyöngyhagyma42
Hagymás csemegeuborka37
Hagymás káposztasaláta32
Hagymás töltött paprika31
Hagyma zöldpaprikával46
Hordós káposzta28
Karfiol savanyúságnak38
Káposztasaláta31
Káposztasavanyítás27
Káposztával töltött paprika 1.29
Káposzzával töltött paprika 2.30
Kovászos patisszon43
Kovászos uborka36
Marinált ecetes gomba52
Marinált paradicsompaprika54
Padlizsánbefőtt47
Savanyúság mix 1.56
Savanyúsás mix 2.57
Savanyúság sült paprika45
Svéd uborka38
Töltött cseresznyepaprika30
Uborkasaláta32
Vegyes mix58
Vegyeszöldség58
Vizes uborka 1.34
Vizes uborka 2.35
Zellersaláta olajban43
Zöldparadicsom-saláta41
Lekvárfélék készítése61
Áfonya-alma lekvár78
Áfonyadzsem vörösborral89
Áfonyalekvár77
Almadzsem78
Almalekvár62
Almalekvár körtével61
Almalekvár szederrel62
Alma-narancs zselé93
Alma-paradicsom zselé93
Almasajt 1.95
Almasajt 2.96
Almás szilvadzsem80
Almazselé92
Birsalmasajt96
Birsdzsem konyakkal88
Bodzadzsem81
Bodzalekvár77
Citromdzsem80
Citromzselé Camparival94
Cseresznye-egres dzsem89
Csipkebogyóíz90
Csipkebogyólekvár71
Diós birsalmasajt97
Ecetes szilvalekvár75
Édes sárgabaracklekvár72
Eperdzsem 1.81
Eperdzsem 2.82
Eperdzsem pezsgővel90
Eperdzsem70
Egres-őszibarack lekvár82
Egressajt64
Fügelekvár97
Gyömbéres eperlekvár71
Kivis-mézes almalekvár68
Kivilekvár63
Körtesajt75
Mandarinlekvár97
Málnadzsem67
Málnazselé84
Meggylekvár91
Mentás szőlőzselé70
Narancsdzsem 1.94
Narancsdzsem 2.86
Őszibaracklekvár87
Őszibaracklekvár likőrrel64
Pezsgős őszibaracklekvár66
Sárgadinnyelekvár76
Szilvalekvár65
Ribiszkezselé66
Rózsalekvár92
Sárgabarackdzsem69
Sárgabarackdzsem citromfűvel79
Sárgabaracklekvár 85
Sárgabaracksajt73
Sárgabarack-sárgadinnye dzsem95
Sárgabarack-sárgarépa lekvár 1.84
Sárgabarack-sárgarépa lekvár 2.74
Sütőtöklekvár74
Szamócadzsem73
Szederdzsem83
Szilvasajt85
Szőlőlekvár birsalmával98
Vegyesdzsem76
Vörösboros meggylekvár87
Halak tartósítása99
Füstölt hal103
Pácolt hering102
Ruszli 1.100
Ruszli 2.101
Szardínia99
Szörpfélék105
Áfonyaszörp107
Bodzaital106
Bodzaszörp 1.106
Bodzaszörp 2.107
Bodzavirágszörp105
Egyéb tartósítások109
Bodzás keverék109
Bodzavirágecet110
Dió mézben110
Keverék halpaprikáshoz111
Mézes fokhagyma114
Mustáros gyümölcsök114
Padlizsános fűszerkeverék111
Paradicsomlekvár113
Tökdzsem112
Villámpaprika115
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv