858.955

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Felvidéki utakon 1-4.

1.: Homonnától felkáig/2.: Csorbától Nyitráig/3.: Szakolcától Esztergomig/4.: Drégelytől Nagymihályig

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Mikes Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 488 oldal
Sorozatcím: Élő, szép hagyomány
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 32 cm x 24 cm
ISBN: 963-8130-09-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.

Fülszöveg

A Felvidéki utakon az 1988-ban induló Élő, szép hagyomány című könyvsorozat folytatása. A nagyméretű albumok sikert arattak mind a hazai, mind a határon túl élő honfitársaink körében. Gazdag képanyaguk mindenkinek félremagyarázhatatlan információt nyújt.
A Felvidéki utakon nagy szerepet vállal a természeti, népi - történelmi és nemzeti - értékek feltérképezésében, megőrzésében és széleskörű megismertetésében. Az első kötet Homonnától Felkáig, a második Csorbától Nyitráig, a harmadik Szakolcától Esztergomig, végül a negyedik Drégelytől Nagymihályig ismerteti az itt élő népek hagyományait. Bemutatja falvait, városait, bányavidékeit, a termékeny síkságot, az erdőket, hegyeket, völgyeket, folyókat és patakokat, a népek házait, eszközeit, viseletét, vallástörténetét, szokásait és ünnepeit kötetenként átlagosan 230 nagyméretű színes fénykép segítségével.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem