1.113.959

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Szakács szakmai ismeretek

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 302 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9668-25-6
Megjegyzés: Színes fotókkal. Tankönyvi szám: TM-61001.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


m
A Szakács szakmai ismeretek c. könyv a Tankönyvmester Kiadó vendéglátó szakmacsoport számára kifejlesztett tankönyvcsaládjának egyik tagja. A szerző alapvető célja az volt, hogy a magyarországi szakácsképzés számára olyan könyvet készítsen, amely útmutatóként szolgál a most tanulóknak és a már gyakorlattal rendelkezőknek egyaránt. A könyv megfelel az éppen aktuális hazai szakiskolai követelményeknek, ugyanakkor a konyhatechnológiai ismeretek korszerű, nemzetközi szakirodalmi alapokra épülnek. A szakanyag megírása, összeállítása során nem az volt a cél, hogy receptkönyv készüljön, ezért csak kevés - az anyaghányadok pontos megadásával leírt -recept található a könyvben.
A szakácsokkal szembeni vizsgakövetelmények nagyon összetettek, ezért a receptek bemutatása mellett megtalálhatóak a munka során előforduló balesetvédelmi, tűzvédelmi, eszközhasználati, higiénés és környezetvédelmi szempontok is.
A szerző kiemelten fontosnak tartja, hogy a szakács szakmát elsajátítok... Tovább

Fülszöveg


m
A Szakács szakmai ismeretek c. könyv a Tankönyvmester Kiadó vendéglátó szakmacsoport számára kifejlesztett tankönyvcsaládjának egyik tagja. A szerző alapvető célja az volt, hogy a magyarországi szakácsképzés számára olyan könyvet készítsen, amely útmutatóként szolgál a most tanulóknak és a már gyakorlattal rendelkezőknek egyaránt. A könyv megfelel az éppen aktuális hazai szakiskolai követelményeknek, ugyanakkor a konyhatechnológiai ismeretek korszerű, nemzetközi szakirodalmi alapokra épülnek. A szakanyag megírása, összeállítása során nem az volt a cél, hogy receptkönyv készüljön, ezért csak kevés - az anyaghányadok pontos megadásával leírt -recept található a könyvben.
A szakácsokkal szembeni vizsgakövetelmények nagyon összetettek, ezért a receptek bemutatása mellett megtalálhatóak a munka során előforduló balesetvédelmi, tűzvédelmi, eszközhasználati, higiénés és környezetvédelmi szempontok is.
A szerző kiemelten fontosnak tartja, hogy a szakács szakmát elsajátítok univerzális tudástszerezzenek.Ennekbirtokábanakülföldi szakmai gyakorlatok vagy munkavégzések során azonos (konyhai) nyelven tudjanak beszélni a házigazdákkal, függetlenül attól, hogy az adott ország éppen Anglia, Svájc vagy Németország. Ennek érdekében számos, eddig a hazai szakirodalomban még nem publikált, túlnyomórészt francia szakkifejezést olvashatunk az anyagban. A könnyebb tanulást segítendő, a kifejezések helyes kiejtése és magyarázó leírásuk is megtalálhatóak a könyvben. Az anyagot nagyszámú színes ábra teszi szemléletesebbé.
A vendéglátóipari szakmák számára fejlesztett további könyvek:
Cukrász szakmai ismeretek 1. Cukrász szakmai ismeretek 2. Pincér szakmai ismeretek
(TM-61002/1) (TM-61002/2) (TM-61003)
TM-61001 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Sándor Dénes

Sándor Dénes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sándor Dénes könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem