kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Hungalibri Kiadó Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 193 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-9021-14-8 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal. |
| Előszó | 5 |
| Új segítség a konyhában | 6 |
| Milyen a mikrohullámú készülék? | 7 |
| Mire használhatjuk a mikrohullámú készüléket? | 7 |
| Hogyan működik a mikrohullámú készülék? | 8 |
| Milyen edényeket használjunk a mikrohullámú készülékben? | 9 |
| A Sharp mikrohullámú készülék tisztítása | 12 |
| A mikrohullámú készülék előnyei | 12 |
| A mikrohullámú készülék használatának aranyszabályai | 14 |
| 3 recept a mikrohullámú készülék használatának könnyű elsajátításához | 16 |
| Gyakori ötletek | 17 |
| Teljesítményfokozatok beállítása | 18 |
| Mikor mihez melyik fokozatra van szükség? | 19 |
| A hőkezelési idő meghatározása a maghőmérséklet alapján | 20 |
| Barnítás a mikrohullámú készülékkel | 21 |
| Fagyasztás és felolvasztás | 22 |
| Melegítés és felforrósítás | 29 |
| Bébiételek felmelegítése | 31 |
| Ételek ismételt felmelegítése | 32 |
| A hőlégbefúvás és a grillezés rendszerének bemutatása | 34 |
| Egyidejűleg történő ételkészítés - kombi funkció | 34 |
| Használati tanács, kezelési utasítás | 35 |
| Hőlégbefúvás (ételkészítés cirkulációs forrólevegő befúvással) | 36 |
| Grill sütés | 36 |
| Utasítás a Compu-Cook programokhoz (csak szenzoros kezeléshez) | 37 |
| Mechanikus kezelés és szenzoros beállítás | 38 |
| Előételek és apró falatok | 39 |
| Italok | 52 |
| Levesek | 61 |
| Mártások | 76 |
| Húsok | 81 |
| Halak | 103 |
| Szárnyas ételek | 114 |
| Tojásételek | 122 |
| Fondü | 127 |
| Felfújtak | 129 |
| Zöldségételek | 135 |
| Köretek | 147 |
| Édességek | 152 |
| Receptek a kombi mikrosütőhöz | 166 |
| Húsok és halak | 166 |
| Szárnyasok | 172 |
| Kalács és sütemény | 173 |
| Csemegék | 181 |
| Felfújtak és burgonyák | 182 |
| Kenyér | 191 |