| Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 178 oldal |
| Sorozatcím: | Élelmiszeripari szakmunkásképzés tankönyvei |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-232-353-x |
| Megjegyzés: | Tankönyvi szám: SZM-544. 77 ábrával illusztrálva. |
| Bevezetés | 5 |
| Az édességkészítés története (olvasmány) | 6 |
| Az édesipari készítmények népélelmezési és táplálkozásélettani jelentősége | 8 |
| A technológia, a folyamat és a művelet fogalma | 9 |
| Az édesipar általános műveletei | |
| Oldás | 11 |
| Besűrítés | 22 |
| Elválasztási műveletek | 30 |
| Szárítás, pörkölés, sütés | 39 |
| Aprítás, formázás | 48 |
| Szerkezetalakítás, jellegkialakítás | 58 |
| A kakaómassza előállítása | |
| A kakaómassza nyersanyagai | 77 |
| A kakaóbabok minőség szerinti megkülönbözteése (olvasmány) | 78 |
| A kakaóbab minősítése | 79 |
| A kakaó elsődleges feldolgozása (olvasmány) | 80 |
| A kakaómassza-gyártás technológiája | 81 |
| A kakaómassza-gyártás anyagmozgatási műveletei | 108 |
| Csokoládégyártás | |
| A csokoládégyártás nyersanyagai | 111 |
| A csokoládégyártás technológiája | 112 |
| A csokoládégyártó üzem szerkezete | 147 |
| A csokoládétermékek csomagolása és raktározása | 154 |
| Kakaóporgyártás | |
| A kakaóporgyártás nyersanyagai | 159 |
| A kakaógyártás technológiája | 160 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.