1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 100 leggazdagabb 2008.

...és még 100 sikeres fiatal, nő és külföldi

Szerkesztő

Kiadó: Napi Gazdaság Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 223 oldal
Sorozatcím: A 100 leggazdagabb
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hetedik alkalommal vehetik kézbe a 100 leggazdagabb magyarról szóló összeállítást, amelyet a Napi Gazdaság kiadásában a melléklet évek óta együtt dolgozó csapata készített. De ez alkalommal... Tovább

Előszó

Hetedik alkalommal vehetik kézbe a 100 leggazdagabb magyarról szóló összeállítást, amelyet a Napi Gazdaság kiadásában a melléklet évek óta együtt dolgozó csapata készített. De ez alkalommal kivételesen egy újabb százas listát mellékelünk a már megszokotthoz. A vagyon alapján felállított rangsort kiegészítendő arra gondoltunk, hogy az idén a legdinamikusabb fiatalokról, a legsikeresebb nőkről, továbbá a Magyarországon élő külföldiekről és külföldről hazatérő magyarokról is készítünk egy összeállítást.
Hogy miért? Mert az elmúlt években sokan vágták a fejünkhöz a vádat: csak a pénz számít, csak a forintban-dollárban mérhető sikert tartjuk közlésre méltónak. Ez alapvetően továbbra is így van, hiszen a pénz mint mértékadó - jobb híján egyedülállóan - mutatja az ötlet eredetiségét, a cég eredményességét és a vállalkozó rátermettségét. Lehet ugyanis bárki zseni, ha azt a többiek - értsd: a vevők - nem értékelik.
Alapállásunk tehát változatlan, mégis érdemesnek tartottuk a hagyományos listát kiegészíteni - és nyújtani egy színes, izgalmas és szokatlan fiatal-nő-külföldi összeállítást. S ha már a különlegességeket említem, szintén páratlan alapossággal készült el a leggazdagabbakról szóló közvélemény-kutatás, amelyben ezerfős mintát vizsgált meg kérésünkre a Hoffmann Research International, valamint a múlt magyar nábobjait a jelenlegi tehetősekkel összevető elemzés. Ebből többek közt kiderül az is, hogy hány forintot ér ma egy háború előtti pengő és egy századfordulós aranykorona. És tudományos szerint eddig még senki nem látogatta meg egy riport erejéig a legtehetősebb romákat - ezúttal Szily Nóra megtette.
A szócikkek és sikerek az idén is sok tanulsággal szolgálnak, és hűen tükrözik a magyar gazdaság állapotát. A következtetéseket érdemes levonni - nemcsak a szerkesztőnek, hanem a politikusoknak és persze Önnek is, Kedves Olvasó! Vissza

Tartalom

Bevezető3
Vagyon szerinti lista6
Név szerinti lista7
A 100 leggazdagabb8
Régiók szerinti lista101
Régi magyar milliomosok104
Egy ezüst hamutartó maradt109
Zwack Péter megvalósult álmai112
Privátbanki esélyek114
Vagyonkezelés felsőfokon118
Befektetés, profit, művészetpártolás120
Érdemes foglalkozni a kortárs művészettel128
A roma top 100 élén130
De szeretnék gazdag lenni...138
Orosz hegemónia a Forbes-listán144
A főnixmadár sárga fém148
Dinamikus új nemzedék151
Hölgyek a csúcson195
Import képcsarnok218
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv