kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Timp Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 111 oldal |
| Sorozatcím: | Megőrzött ízek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-86478-8-4 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Bepillantás a majorságok világába | 8 |
| A házityúk | 16 |
| Tojásleves | 18 |
| Zöldbableves tojással | 19 |
| Fokhagymás csirkecsontleves | 20 |
| Rakott tök tojással | 21 |
| Csomboros tökfőzelék tükörtojással | 22 |
| Nemzetiszínű töltött paprika paprikás mártással | 23 |
| Csirkefalatok tárkonyos lében árpagyönggyel | 24 |
| Nagyanyám tokánya | 25 |
| Csirkemell tekercs | 26 |
| Gombás csirkemell | 27 |
| Gombás csirkepaprikás kapros túrósgaluskával | 28 |
| Szállási jércemell csípődi ágyon | 30 |
| Jércepörkölt tejfölös nokedlivel | 31 |
| Csirkepaprikás savanyúmártással és puliszkával | 32 |
| Csirkapaprikás vajas galuskával | 34 |
| Káposztás csirkecomb - ahogyan a nagyanyánk készítette | 35 |
| Kalocsai csirkemell túróalagúttal | 36 |
| Csáky töltött jércemell vajas galuskával | 37 |
| Tavaszi töltött csirke | 38 |
| Almás csirke | 39 |
| Illatos mézes csirkecomb rozmaringgal | 40 |
| Csirketorta | 42 |
| Csirkecomb tárcsán | 43 |
| Tyúkhúsleves a havason | 44 |
| Tyúkpörkölt édeskáposztával | 46 |
| Batyuba szőtt tojásos lecsó tejfölös paprikás öntettel | 47 |
| Kakaspörkölt tejfölös gombával és fokhagymás csuszával | 48 |
| Hortobágyi kakastaréj kakas büszkeségével | 49 |
| Vajdasági zöldséges kakaspörkölt köpködős tésztával | 50 |
| Kakaspörkölt cigányosan | 51 |
| Kakashere pacallal | 52 |
| Kakastaréjos székelykáposzta | 53 |
| A pulyka | 54 |
| Almás mézes pulykamell | 56 |
| Hagymás pulykamáj | 58 |
| Pulykafasírt | 59 |
| Zúzapörkölt | 60 |
| Pulykatokány füstölt császárhússal | 61 |
| A lúd | 62 |
| Libamájkrémmel töltött paprika | 64 |
| Libamájjal töltött pulykamell | 65 |
| Ludaskása sült paprikával | 66 |
| Paprikaszedők fő étke | 68 |
| Libaleves maceszgombóccal | 70 |
| Márton-napi sólet | 71 |
| Nagykörűi libapecsenye boros szilvával | 72 |
| Töltött libanyak | 73 |
| A gyöngytyúk | 74 |
| Gyöngytyúkleves | 76 |
| Hortobágyi sült gyöngyi | 78 |
| Gyöngytyúkpástétom | 79 |
| A kacsa | 80 |
| Kemencés fehérboros kacsasült | 82 |
| Mustárban párolt kacsa | 84 |
| Csomboros káposztás kacsa | 85 |
| Szűzpecsenye gombapaprikással | 86 |
| Hortobágyi zúzás kacsanyelvpörkölt | 87 |
| Mézes kacsamell | 88 |
| A házigalamb | 90 |
| Galambleves csigatésztával | 92 |
| Gombás galambpörkölt kakasherével | 93 |
| Galambpörkölt köleskásával vagy rizzsel | 94 |
| Töltött galamb | 95 |
| Tejfölös lepény | 96 |
| Kapros-ordás palacsinta | 98 |
| Rábaközi perec | 100 |
| Csöregetészta | 101 |
| Somodi kalács | 102 |
| Csigatészta készítése | 104 |
| Ami az asztalunkon volt, van és lesz | 106 |
| Szárnyasok és borok | 108 |
| Ételfőzők-ételmondók | 110 |
| Irodalomjegyzék | 111 |