kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Mezőgazdasági Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 180 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-232-271-1 |
| Előszó | 7 |
| A finom és gyorsan elkészíthető étel titka, avagy néhány gyakorlati tanács | 9 |
| Háziszárnyasok | |
| Csirke (csibe, jérce) | 15 |
| Levesek aprólékból | 16 |
| Levesek és egytálételek egész csirkéből | 23 |
| Főételek aprólékból | 27 |
| Főételek csirkemájból | 30 |
| Főételek csirkecombból | 35 |
| Főételek csirkemellből | 40 |
| Pirított, sült és mártásos csirkék | 51 |
| Töltött csirkék | 77 |
| Vendégváró hideg ételek | 82 |
| Tésztás csirkék | 87 |
| Tyúk | 89 |
| Levesek | 89 |
| Főételek | 92 |
| Kakas | 95 |
| Főtt, párolt és vagdalt kakasételek | 95 |
| Kappan | 100 |
| Sült és párolt kappanételek | 100 |
| Pulyka | 103 |
| Ételek pulykaaprólékból és pulykamájból | 103 |
| Sült, párolt és vagdalt pulykamellételek | 105 |
| Töltött pulykák | 110 |
| Kacsa | 112 |
| Sült, párolt és töltött kacsák | 113 |
| Liba | 123 |
| Főételek libaaprólékból | 124 |
| Főételek libamájból | 128 |
| Főételek libacombból | 131 |
| Főételek libamellből | 134 |
| Sült és töltött libák | 137 |
| Házigalamb | 139 |
| Levesek | 139 |
| Főételek galambhúsból | 140 |
| Gyöngytyúk | 144 |
| Sült, főtt, párolt és töltött gyöngytyúk | 144 |
| Grillezett háziszárnyasok | 147 |
| Vadszárnyasok | |
| Fácán | 154 |
| Levesek | 154 |
| Sült, párolt és töltött fácánok | 156 |
| Fogoly | 162 |
| Sült, párolt foglyok | 162 |
| Fürj | 165 |
| Fürj- és fürjtojásételek | 165 |
| Vadkacsa | 169 |
| Főtt, párolt és sült vadkacsák | 169 |
| Vadliba | 172 |
| Süld vadlibák | 172 |
| Szalonka | 174 |
| Sült és párolt szalonkák | 174 |
| Fél órán belül elkészíthető ételek | 176 |
| Betűrendes tárgymutató | 176 |
| Irodalom | 180 |