kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Algavit |
|---|---|
| Kiadás helye: | Dunaújváros |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 151 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Balogh Gyula Bogumil szerző által dedikált példány. |
| Vőlegényleves | 14 |
| Töltött zellergumó Roskáné módra | 14 |
| Zellerköret | 14 |
| Zellerpüré | 15 |
| Zellerkocsonya | 15 |
| Zelleres kotlett | 15 |
| Kapros zellersaláta | 16 |
| Vőlegényital készítése | 16 |
| Menyasszonyital | 17 |
| Golyhói készítése | 18 |
| Rákkal töltött palacsinta | 19 |
| Gombás rétes | 20 |
| Bundában sült levelek | 21 |
| Gyümölcskenyér | 21 |
| Zsályás kecsketúrós lepény | 22 |
| Muskátlileveles piskóta | 23 |
| Libaparéjleves | 37 |
| Libaparéj-főzelék | 38 |
| Libaparéj-pogácsa | 38 |
| Libaparéj-galuska | 38 |
| Fekete nadálytő | 38 |
| Zöldséges nadálytő | 39 |
| Nadálytő bundában | 39 |
| Nadálytő burgonyában | 39 |
| Halvány acat | 39 |
| Acatpüré | 40 |
| Acatfejek mártásban | 40 |
| Speciális mártás acatbimbóhoz, Gedony Gizi módra | 40 |
| Kerekrepkény | 41 |
| Kerekrepkény-körözött | 41 |
| Bundás repkény | 41 |
| Közönséges bakszakáll | 41 |
| Bakszakállfőzelék | 42 |
| Bakszakállomlett | 42 |
| Bakszakállgulyás | 42 |
| Disznóporcsin | 42 |
| Porcsinsült | 42 |
| Martilapu | 42 |
| Martilapu burgonyafőzelék | 43 |
| Martilapuval töltött karalábé | 43 |
| Húsos martilapulevél | 43 |
| Mezei sóska | 43 |
| Habart korhelyleves | 44 |
| Nagy útifű | 44 |
| Útifűgombóc | 44 |
| Gyermekláncfű | 44 |
| Pitypangfőzelék | 45 |
| Kecskesült tepsin | 45 |
| Kecsketokány gombával | 51 |
| Kecskehús paradicsomos mártásban | 51 |
| Tündérleves Gida módra | 51 |
| Kecsketúrós pogácsa | 52 |
| Gombás kecsketúró fánk | 52 |
| Gombamártás | 53 |
| Ürgepörkölt | 53 |
| Ürge nyárson | 57 |
| Ürge tepsiben | 58 |
| Rántott pacsirta | 63 |
| Seregély- és verébpörkölt készítése | 82 |
| Gombás csigapörkölt | 82 |
| Vízisikló ecetben | 82 |
| Kukoricaleves | 88 |
| Mézes kukoricakenyér | 88 |
| Kecsketútós kukoricagombóc | 89 |
| Édes kukoricagombóc | 89 |
| Kukoricafelfújt | 90 |
| Kukoricakása | 90 |
| Kukorica galuska | 90 |
| Puliszka | 91 |
| Görhe | 91 |
| Töltött tök kapormártással | 117 |
| Töltött tök gombával | 118 |
| Babpörkölt | 118 |
| Káposztás puliszka | 118 |
| Csaláncsipetke | 119 |
| Nagy csalán - Urtica dioica | 119 |
| Csaláncsontleves | 120 |
| Csaláncsúcsleves | 120 |
| Kapros szalonnás csalánleves | 120 |
| Csalánfőzelék | 120 |
| Csalánfasírt | 121 |
| Bodzalikőr | 121 |
| Kökénykocsonya | 121 |
| Kökény likőr | 121 |
| Erdeiszeder-likőr | 122 |
| Erdeiszederszörp | 122 |
| Erdeiszederdzsem | 122 |
| Erdeiszeder-ecet készítése | 123 |
| Erdeiszeder-lekvár | 123 |
| Erdeiszederlé | 123 |
| Zöld dió mézben | 123 |
| Zöld dió rumban | 124 |
| Gombás palacsinta | 129 |
| Gombás rakott palacsinta | 129 |
| Gombával töltött burgonyás gombóc | 130 |
| Töltött gomba magyarosan | 130 |
| Gombagulyás | 130 |
| Savanyú gombatokány | 131 |
| Gombával töltött paradicsom | 131 |
| Gombával töltött derelye | 131 |
| Gombás kocka | 131 |
| Lecsós gomba | 132 |
| Békacomb gombával | 138 |
| Tojással töltött gomba | 139 |
| A gomba szárítása | 139 |
| A gomba nedves tartósítása | 140 |
| A gomba sós tartósítása | 141 |
| A gomba köménymagos tartósítása | 141 |
| A gomba tartósítása zsírban | 141 |
| A gomba olajos tartósítása | 142 |
| A gomba tartósítása hagymával, zsírban | 142 |
| A gomba rövid időre történő tartósítása | 142 |
| A gomba fogyasztása | 143 |
| A gomba ecetes tartósítása | 143 |
| A gombaliszt készítése | 143 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.