1.034.903

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Eladói ismeretek

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 155 oldal
Sorozatcím: Vállalati szakmunkásképző tanfolyamok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az eladó, felszolgáló tevékenysége9
Árubeszerzés9
Raktározás10
Előkészítés11
Termelés11
Értékesítés12
A forgalom elszámolása12
Az eladókkal szemben támasztott követelmények13
Szakmai követelmények
A készítmények ismerete
Szakszerű felvilágosítás nyújtása, ajánlás
Adagolás, tálalás
Csomagolás
Kiszolgálás, felszolgálás
Nyelvtudás
Önképzés
Személyi követelmények18
Megjelenés
Becsületesség
Türelem
Szervezőképesség
Emlékezőtehetség
Emberismeret
Vendégismeret21
A vendégek csoportosítása21
Az átlagos vendég
Az ideális vendég
A nehezen kezelhető vendégek
A vendégek megismerése23
Kapcsolatteremtés a vendéggel24
Eladás a vendégnek26
Az üzlet berendezései, gépei27
Bútorzat27
Pultok
Felvágott szeletelő28
Hőközlő berendezések29
Hűtő- és fagyasztóberendezések34
Üdítőitalokat készítő és kiszolgáló berendezések39
Szeszes italokat kiszolgáló berendezések42
A kávéfőzőgép és segédberendezései42
Az eszközök, amelyekkel az eladó, a felszolgáló dolgozik45
Szállító- és tárolóeszközök45
Tálcák, tálak46
Tálaló- és adagolóeszközök47
Tányérok49
Evőeszközök50
Palackok51
Poharak53
Kancsók, kannák55
Csészék56
Textíliák56
Csomagolóeszközök57
Balesetvédelmi szabályok59
Cukrászsütemények és értékesítésük71
A sütemények fajtái71
A sütemények megrendelése, szállítása, átvétele, tárolása80
A pult, a kirakat és a vitrin elrendezése83
A sütemények ajánlása, kiszolgálása, csomagolása85
A cukrászsütemények felszolgálása88
Fagylaltok és értékesítésük90
A fagylalt típusai
A fagylaltkészítésre vonatkozó higiéniai előírások92
A fagylalt megrendelése, szállítása, átvétele és tárolása93
Fagylaltkészítés az üzletben94
Adagolás és kiszolgálás95
A fagylaltértékesítésre vonatkozó higiéniai előírások96
A fagylalt felszolgálása97
Hidegkonyhai készítmények és értékesítésük99
A hidegkonyhai készítmények fajtái100
Hideg szendvicsek
Mártások
Aszpikus sütemények
Saláták
Hideg töltött főzelékek
Tojásételek
Húsételek
A hidegkonyhai készítmények megrendelése, szállítása, átvétele, tárolása116
A pult, a kirakat, a vitrin elrendezése118
A hidegkonyhai készítmények ajánlása119
A hidegkonyhai készítmények adagolása, csomagolása, kiszolgálása119
A hidegkonyhai készítmények felszolgálása120
Melegkonyhai készítmények és értékesítésük123
A melegkonyhai készítmények fajtái123
A melegkonyhai készítmények ajánlása, adagolása, tálalása, kiszolgálása137
A melegkonyhai készítmények felszolgálása139
Az italok és értékesítésük142
Az italok megrendelése, szállítása, átvétele, tárolása143
Az italok adagolása, kiszolgálása
A feketekávé kiszolgálása
Az italok és a feketekávé kiszolgálása149
Kávéskonyhai készítmények felszolgálása152
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Eladói ismeretek Eladói ismeretek Eladói ismeretek Eladói ismeretek Eladói ismeretek Eladói ismeretek Eladói ismeretek

A borító kopott. Több lapon aláhúzás, jelölés, gyermekrajz látható. Néhány lap foltos. A lapélek hullámosak, sérültek.

Állapot: Közepes
1.280 Ft
1.020 ,-Ft 20
5 pont kapható
Kosárba
konyv