1.035.090

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az utolsó metropolisz (dedikált példány)

Szerző
Grafikus

Kiadó: Hunga-Print Ipari és Kulturális Kisszövetkezet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 148 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-02-6532-X
Megjegyzés: Szémann Béla szerző által dedikált példány. Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Menekülő ozmoidos tántorgott a megbénult Alfa-vasút mentén. A szerelvényekben halott emberek hevertek összehúzott lábakkal. Utazás közben érte őket utol a lidabel sugár. Az ozmoidos tépett ruhában, sebesülten rohant üldözői elől, zihált, már hosszú percek óta megtorpanás nélkül futott az életéért.
Kiért az Alfa alagútjából. Az utca nyomasztóan elhagyatott volt. A mozgó járda mintha tréfát akarna űzni a világból, egyenletesen működött, zajtalanul rótta az utat egyetlen utas nélkül. Az ozmoidos eldobta a fegyverét amikor felbukkantak a sárgák és látta, miként hullanak el bajtársai késektől, ütőszerszámoktól vagy éppen sugárfegyverektől. A szörnyű mészárlás elrémítette. A falnak dőlt, kétségbeesetten kapkodott levegő után.
Fentről egy ditod-copter billegve ereszkedett lefelé, zuhant is meg nem is, kalimpált a tox-pálya felett, majd vergődve még néhány métert, odavágott a közlekedő folyósok bejárójához, s zajtalanul forgó rotorja darabokra tört, mintha csak üvegből lett volna."

Szémann Béla

Szémann Béla műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szémann Béla könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány) Az utolsó metropolisz (dedikált példány)

A borító kissé kopottas.

Az előlapon a szerző, Szémann Béla névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
3.480 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv