1.035.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Varázslatos keringők - 3 db CD-vel

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Tarsago Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 54 oldal
Sorozatcím: Tánc a világ körül
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 13 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-289-317-4
Megjegyzés: 3 db CD-melléklettel. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

Tánc a világ körül című sorozatunk első kötete a legnépszerűbb keringőkkel és a tánc alaplépéseivel ismerteti meg az olvasót, a háromdarabos CD-mellékleten pedig meg is hallgathatja ezeket a csodálatos melódiákat - mind keringőritmusban.
A keringő sokat változott azóta, hogy több mint négy évszázaddal ezelőtt, valószínűleg a Dreher és Landler nevű, háromnegyedes ütemen és forgáson alapuló német néptáncokból megszületett. Mára több változata is kialakult, s a világ legszebb táncának tartják. Győződjön meg róla ön is! Válogatásunkból néhány dallam - mint a ,Que sera, sera" (Ahogy lesz, úgy lesz), vagy a .The Carousel Waltz" (Korhintakeringő) - filmekből lehet ismerős, mások híres musicalek betétdalaiból váltak slágerré, mint a „Wunderbar" (Csodálatos) a Csókolj meg, KatámbaI vagy az .Oh, What A Beautiful Mornin" (0, mily csodás reggel) az Oklahomából. Az „Edel-weiss" (Kis gyopár) A muzsika hangjából az osztrák Alpokba kalauzol. Párizsban Michel Legrand az idegenvezetőnk „A Place In... Tovább

Fülszöveg

Tánc a világ körül című sorozatunk első kötete a legnépszerűbb keringőkkel és a tánc alaplépéseivel ismerteti meg az olvasót, a háromdarabos CD-mellékleten pedig meg is hallgathatja ezeket a csodálatos melódiákat - mind keringőritmusban.
A keringő sokat változott azóta, hogy több mint négy évszázaddal ezelőtt, valószínűleg a Dreher és Landler nevű, háromnegyedes ütemen és forgáson alapuló német néptáncokból megszületett. Mára több változata is kialakult, s a világ legszebb táncának tartják. Győződjön meg róla ön is! Válogatásunkból néhány dallam - mint a ,Que sera, sera" (Ahogy lesz, úgy lesz), vagy a .The Carousel Waltz" (Korhintakeringő) - filmekből lehet ismerős, mások híres musicalek betétdalaiból váltak slágerré, mint a „Wunderbar" (Csodálatos) a Csókolj meg, KatámbaI vagy az .Oh, What A Beautiful Mornin" (0, mily csodás reggel) az Oklahomából. Az „Edel-weiss" (Kis gyopár) A muzsika hangjából az osztrák Alpokba kalauzol. Párizsban Michel Legrand az idegenvezetőnk „A Place In Paris" (Bgy tér Párizsban) című dalával. Chico Buarque nyújt ízelítőt Brazíliából bájos kis keringőjével („Vatsinha"). Utunk innen Lengyelországba visz a fesztiváldps „Embarras" keringő dallamával, aztán Finnországba a gyengéden simogató „Villiruusú'-val (A vadrózsa), majd Hollandiába a vidám hangulatú ,The Canals of Amsterdam" (Amszterdami csatornák) elringató hullámain. Belgiumban Adamo jókedvű tengerparti lányai várnak, Olaszországban Nino Rota. Keresztapa-keringője, Izgalmas és mozgalmas utazásra invitáljuk tehát olvasóinkat érdekes tudnivalók, remek zenék és nagyszerű előadók társaságában.
Szabad egy táncra? Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Varázslatos keringők - 3 db CD-vel Varázslatos keringők - 3 db CD-vel Varázslatos keringők - 3 db CD-vel

3 db CD-melléklettel.

Állapot:
5.800 ,-Ft
29 pont kapható
Kosárba
konyv