A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bútorkatalógus

1975-1976

Grafikus

Kiadó: Országos Tanszergyártó és Értékesítő Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 250 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az Országos Tanszergyártó és Értékesítő Vállalat feladata, hogy az oktatási-, a nevelési és a közművelődési intézményeket ellássa a működésükhöz szükséges felszerelésekkel. A bútorok jelentős... Tovább

Előszó

Az Országos Tanszergyártó és Értékesítő Vállalat feladata, hogy az oktatási-, a nevelési és a közművelődési intézményeket ellássa a működésükhöz szükséges felszerelésekkel. A bútorok jelentős csoportot képeznek a felszerelések között.
Bútorkatalógusunkkal Kedves Vásárlóink választási és beszerzési gondjaiban kívánunk tájékoztatást adni: falitáblák, iskolapadok, asztalok, szekrények, ülőbútorok, könyvtári bútorok, egyéb berendezések, "Maci" óvodai bútorok, "Katty-Patt" óvodai bútorok, "Kamasz" napközi- és iskolaotthoni bútorok bemutatásával.
Jelen kiadványunk a legújabb óvodai bútorcsaládot, a "Katty-Patt" bútorokat mutatja be.
Bútorainkat az utóbbi években megnövekedett igényeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, választékunkat bővítjük. Népszerűsítésüket szaklapokban megjelenő ismertetőink, kiállításaink és szakmai napjaink szolgálják.
Bútorkereskedelmi Főosztályunk sorozatgyártású bútorok forgalmazásán kívül egyedi igényeket kielégítő célbútorok tervezését és kivitelezését is vállalja: fölméri a berendezni kívánt helyiséget, tanácsot ad a legmegfelelőbb méreteket és elrendezést illetően, megtervezi a bútorokat, ellenőrzi gyártásukat, elvégzi - szükség szerint - beépítésüket.
Amikor katalógusunkat eljuttatjuk Kedves Vásárlóinkhoz, kifejezzük reményünket, hogy észrevételeikkel segítik munkánkat, és bizalommal fordulnak hozzánk bútorigényeikkel.

TANÉRT Bútorkereskedelmi Főosztálya Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv