A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A kristálykoponya/Kerti varázs/A Vörös Oroszlán

Misztikus regények

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 431 oldal
Sorozatcím: Reader's Digest Sikerkönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-289-129-3
Megjegyzés: Három mű egy kötetben.

Fülszöveg

Manda Scott:
Scott A kristálykoponya tervezésekor rájött, hogy az ősi maják leszármazottaival találkozó első európaiak szemszögéből kell megírnia a történetet. - Sohasem gondoltam, hogy érdeklődni fogok az Erzsébet-kori Anglia iránt, de a Cedric Owen-féle történet megírása öröm volt. Aztán minden szál összefutott Weyland kovácsműhelyénél, amely időtlen hely. Egyértelmű volt, hogy A kristálykoponyát csak akkor írhatom meg, ha a múlt talaján állok, mert úgy lehet rálátásom a koponyák eredetére.

Sarah Addison Allen:
Az írónő az Észak-Karolina Egyetemre járt, ahol öt év alatt próbálta eldönteni, mit is akar csinálni, aztán végül irodalomból szerzett diplomát.A Kerti varázs hőseit az ismeretségi köréből mintázta. - Van egy Sydney nevű nővérem, róla neveztem el a regény egyik szereplőjét. Én nem mentem férjhez, de Sydney négyszer házasodott, ami szerintem kettőnknek is elég. Volt egy Charlotte nevű nagynénénk, aki próbált engem és a nővéremet finom modorra tanítani, teríteni és... Tovább

Tartalom

MANDA SCOTT
A kristálykoponya 7. oldal
SARAH ADDISON ALLEN
Kerti varázs 143. oldal
SZEPES MÁRIA
A Vörös Oroszlán 259. oldal
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem