1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

1001 kérdés az asztrológiáról

Szerző

Kiadó: Sindbad Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 180 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-8593-08-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Sindbad kiadó ismét egy a nemzetközi asztrológiai irodalomban is új ötlettel állt elő. Az Olvasó most egy olyan könyvet tanulmányozhat, mellyel könnyed, játékos formában mérheti le asztrológiai tudását. Ez nem jelenti azt, hogy a több mint 1000 kérdés között kizárólat a mindenki által ismert témák találhatók meg! A teszt kérdései átfogják szinte minden területét az asztrológiának: a csillagászati alapoktól az asztrológia történetén és az alapvető analógiákon át egészen az óra asztrológiáig. A kérdésekre adott válaszok néha rendkívül egyszerűnek tűnnek, de ez nem szabad, hogy megtévessze az Olvasót. A csalafinta, némi humorral is kevert megoldások igen sok olyan információt is tartalmaznak, melyek a tanulni vágyókat is hozzá segíthetik új ismeretek elsajátításához.
Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akiket érdekel az asztrológia, akik tanulni vágynak, és azoknak is, akik jól akarnak szórakozni.

Szepesi János

Szepesi János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szepesi János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv