1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Utas és holdvilág

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 250 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: IV. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A regény - Szerb Antal utolsó regénye - szellemes játék, racionális és irracionális - misztikus - jellemekkel, helyzetekkel, eseményekkel. A két szál, a reális és misztikus események sora párhuzamosan fut.
Mihály nászútra megy Olaszországba. Diákkorában vallástörténésznek készült, de azután belépett apja vállalatába, és igyekezett úgy élni, mint az átlagos pesti polgár. Most harminchat éves, házassága konformista törekvéseinek betetőzése.
Olaszországi útja azonban kizökkenti a "hétköznapok"-ból, és felidézi benne kamaszkorának csodálatos élményeit. Megszökik feleségétől, és az elveszett ifjúság keresésére indul. Találkozik volt barátjával, volt szerelmével, de mindjárt el is veszíti őket. tudomásul veszi, hogy a kamaszkori álmoknak mindörökre vége, az ifjúság elmúlt - visszatér a polgári életbe.

Szerb Antal

Szerb Antal műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Szerb Antal könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv