| Kiadó: | Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszertudományi Kara |
|---|---|
| Kiadás helye: | Szeged |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 197 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 28 cm x 21 cm |
| ISBN: | |
| Oxovegyületek | 333 |
| Oxovegyületek fizikai tulajdonságai | 336 |
| Oxovegyületek előállítása | 339 |
| Oxovegyületek kémiai tulajdonságai | 343 |
| Fontosabb karbonilvegyületek | 356 |
| Dioxo vegyületek | 356 |
| 1,2-dioxo vegyületek | 360 |
| 1,3-dioxo vegyületek | 363 |
| 1,4-dioxo vegyületek | 366 |
| Telítetlen oxovegyületek | 367 |
| Ketének | 368 |
| Alfa - Béta-telítetlen oxovegyületek | 370 |
| Kinonok | 373 |
| Konokok előállítása | 374 |
| Kinonok kémiai tulajdonságai | 375 |
| Fontosabb kinonok | 377 |
| Hidroxi-oxovegyületek | 382 |
| Hidroxi-oxovegyületek előállítása | 383 |
| Hidroxi-oxovegyületek kémiai tulajdonságai | 383 |
| Fenolaldehidek és fenolketonok | 388 |
| Szénhidrátok | 389 |
| Monoszacharidok | 390 |
| Monoszacharidok téralkata | 399 |
| Monoszacharidok kémiai tulajdonságai | 400 |
| Legfontosabb monoszacharidok | 403 |
| Diszacharidok | 406 |
| Fontosabb diszacharidok | 407 |
| Poliszacharidok | 409 |
| Karbonsavak | 412 |
| Karbonsavak nevezéktana | 413 |
| Karbonsavak fizikai tulajdonságai | 415 |
| Karbonsavak előállítása | 417 |
| Karbonsavak kémiai tulajdonságai | 421 |
| Karbonsavhibridek-karbonsavkloridok | 431 |
| Karbonsavészterek | 433 |
| Karbonsavamidok | 435 |
| Legfontosabb monokarbonsavak és szaármazékaik | 438 |
| Telítetlen monokarbonsavak | 442 |
| A telítetlen monokarbonsavak kémiai tulajdonságai | 443 |
| Fontosabb telítetlen karbosnsavak | 445 |
| Halogénkarbonsavak | 449 |
| Halogénkarbonsavak előállítása | 450 |
| Halogénkarbonsavak kémiai tulajdonságai | 452 |
| Hidroxi karbonsavak | 454 |
| Hidroxikarbosnsavak előállítása | 455 |
| Hidroxikarbonsavak kémiai tulajdonságai | 458 |
| Fontosabb hidroxikarbosnsavak | 460 |
| Oxokarbonsavak | 465 |
| Oxokarbonsavak előállítása | 466 |
| Oxokarbonsavak kémiai tulajdonságai | 468 |
| Fontosabb oxokarbonsavak | 474 |
| Szulfo- és nitrokarbonsavak | 475 |
| Dikarbonsavak | 477 |
| Dikarbonsavak előállítása | 478 |
| Dikarbonsavak kémiai tulajdonságai | 480 |
| Fontosabb dikarbonsavak és származékaik | 483 |
| Malonészter-szintézisek | 484 |
| Hidroxidikarbonsavak | 489 |
| Olefindikarbonsavak | 494 |
| Aminosavak | 495 |
| Aminosavak fizikai tulajdonságai | 498 |
| Aminosavak előállítása | 500 |
| Aminosavak kémiai tulajdonságai | 503 |
| Peptidek | 509 |
| Peptidek szintézise | 510 |
| Védett aminosavak előállítása | 512 |
| A peptidkötés kiépítése | 514 |
| Fehérjék | 523 |
| Egyszerű fehérjék | 526 |
| Összetett fehérjék | 526 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.