| Kiadó: | Veszprémi Vegyipari Egyetem |
|---|---|
| Kiadás helye: | Veszprém |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 120 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| A laboratóriumi munka során leggyakrabban előforduló műveletek /összeállítandó/ | 6 |
| Néhány egyszerű laboratóriumi eszköz és berendezés vázlatos rajza /előkészítendő feladat/ | 11 |
| A fontosabb kationok osztálybeosztása | 17 |
| Az I. a. osztály elválasztása és feldolgozása | 18 |
| Az I. b. és II. osztály elválasztása és feldolgozása | 19 |
| Az I. b. osztály feldolgozása | 19 |
| A II. osztály feldolgozása | 22 |
| Tömény sósavas módszer | 22 |
| A III. osztály leválasztása és feldolgozása | 23 |
| Néhány reakció a különböző jellegű változások felismerésére | 28 |
| Reakciók | |
| I. osztályú kationok | |
| HCL csoport | |
| Rézcsoport | |
| II. osztályú kationok | |
| III. osztályú kationok | |
| IV. osztályú kationok | |
| V. osztályú kationok | |
| Elemzések | 114 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.