1.036.194

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Angol társalgás

Oktatási segédanyag

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Oktatási segédanyagunk összeállítását az tette szükségessé, hogy a 13/1985. MM számú rendelet a felsőoktatási intézmények tanárképző szakjain előírja az oroszon kívül egy második élő idegen nyelv... Tovább

Előszó

Oktatási segédanyagunk összeállítását az tette szükségessé, hogy a 13/1985. MM számú rendelet a felsőoktatási intézmények tanárképző szakjain előírja az oroszon kívül egy második élő idegen nyelv oktatását.
A segédanyag 16 témakörben összefoglalva tartalmazza a rendelet által alapvizsga követelményként előírt 21 társalgási téma feldolgozását. A tananyag-egységek az adott témakör/ök/höz bőséges anyagot kínálnak ezzel is lehetőséget adva a nyelvtanárok számára a tanulócsoport szintjétől függő szelektálásra.
A szószedet összeállításakor B. Abbs - I. Freebairn: Opening Strategies c. tankönyvének szókincsét ismertnek tekintettük. Az egyes szavaknak csak a szövegekben ill. gyakorlatokban előforduló jelentését adtuk meg. A több szóból álló kifejezésekben a címszót aláhúzással jelöltük. Az egyes témák után található tematikus szó- és kifejezésgyűjteményben - melynek aktív szintű elsajátítását javasoljuk rövidítéssel jelöltük az említett tankönyvben már előfordult lexikai egységeket.
Végül itt mondok köszönetet az anyag összeállításában résztvett kollégáimnak, különösen Dr. Boross Zoltánnénak, aki értékes tanácsaival is segítette munkámat. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv