1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A démon átka/A törpék kincsestára

Kalandmodul 2-5. tsz-ű karakterek számára

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor

Kiadó: Valhalla Holding Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 88 oldal
Sorozatcím: M.A.G.U.S. avagy a kalandorok krónikái
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 963-8353-42-2
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kalandmodul Kalandmestereknek készült: játékosok ne forgassák! Az illusztrációkat és térképeket is csak akkor tekinthetik meg, mikor KM-jük elérkezettnek tartja az időt. A továbbiakban kizárólag... Tovább

Előszó

A kalandmodul Kalandmestereknek készült: játékosok ne forgassák! Az illusztrációkat és térképeket is csak akkor tekinthetik meg, mikor KM-jük elérkezettnek tartja az időt. A továbbiakban kizárólag a Kalandmesterekhez szólunk.
A kalandmodul eljátszható történetet dolgoz fel, a játék vezetéséhez legalkalmasabb módon, a Kalandmesterek szemszögéből. Megtalálhatod benne a szükséges térképeket, illusztrációkat, részletes leírásokat és tanácsokat. Mind neked és hozzád szólnak, a te feladatod, hogy lefordítsd őket játékosaid nyelvére.
Mielőtt a történet mesélésbe fognál, olvasd el figyelmesen a modult az első betűtől az utolsóig, tanulmányozd a térképeket, képzeld magad elé a helyszíneket! Igyekezz megérteni a háttérben meghúzódó indokokat, éld bele magad az NJK-k helyzetébe, még ha nem is szimpatikusak számodra egyszóval, szerezd meg a szükséges rálátást, különben könnyen bajba kerülhetsz a mesélés során. Ha nem érted, mi miért történt vagy történik úgy, ahogyan a modulban leírtuk, nem leszel képes zökkenőmentesen lebonyolítani a játékot. Vissza

Fülszöveg

Roxen városa századok óta áll a dzsad emírségeket a Kráni Hegységgyűrűtől elválasztó képzeletbeli tengelyen - Régensei mindeddig sikerrel kerülgették a zátonyokat a történelem viharos tengerén. Egy különös idegen érkezésével azonban a nyugalomnak vége szakad. Megjelenik egy férfi, akinek bírvágya nem ismer határokat. Felsejlik egy titok, mely vénebb Roxen ódon falainál, s romlást hozhat a vidék összes lakójára. Felbukkan azután egy csapat kalandozó, akiket mindenki alábecsül kissé. Súlyos hiba!

Tartalom

Előszó3
Fajok6
Amund6
Dzsenn10
Khál12
Wier16
Kasztok20
Dzsad-pap20
Sámán24
Szerzetes28
Tűzvarázsló32
Többkasztúság44
Ikerkaszt44
Váltott kaszt48
Életerő50
Kritikus sebzés50
Táblázat53
Harcrendszer68
Képzettségek76
Pszi84
Mágia
Mágia előszó88
Szerzetes-varázslatok90
Sámánmágia100
Boszorkánymágia138
Boszorkánymesteri varázslatok144
Tűzvarázslatok150
Mozaikmágia156
Fegyverek166
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv