1.035.552

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Játékos kresz

Közlekedési társasjátékkal

Szerző
Grafikus

Kiadó: Képcsarnok Közületi Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 14 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-7949-31-3
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Gyerekek!

Biztosan akadnak köztetek olyanok, akik úgy gondolják: egy gyereknek közlekedni igazán pofonegyszerű. Hiszen ti nem vezettek autót, villamost, autóbuszt, legfeljebb biciklit... Tovább

Előszó

Kedves Gyerekek!

Biztosan akadnak köztetek olyanok, akik úgy gondolják: egy gyereknek közlekedni igazán pofonegyszerű. Hiszen ti nem vezettek autót, villamost, autóbuszt, legfeljebb biciklit vagy rollert, azt is inkább csak a járdán és a parkban. Gyalog járni meg végképp mindenki tud, az ember csak rakosgatja a lábát egymás után, bal, jobb, bal, jobb. Ha emg együtt utazik a család, ti csa kbeültök az utóba, nem a ti dolgotok figyelni és vigyázni.
Csakhogy ez nem egészen így van. A közlekedés minden szereplője, legyen az kisgyerek vagy öregapó, gyalogos, járművezető vagy utas, felelős önmagáért és a többiekért. Mert bármilyen furcsán hangzik,az úttesten való átkelésnek, a járdán haladásnak vagy a parkbanbiciklizésnek, de még az utas viselkedésének is éppen úgy megvannak a maga szabályai, mint az autók közlekedésének. Ez a kis könyvecske és a benne található, nagyszerű szóarakozást igérő társasjáték jó néhány fontos szabállyal ismertet meg benneteket. Mire az olvasással, színezéssel a könyv végére értek, akár el is készíthetitek magatoknak életetek első jogosítmányát, amely arról tanúskodik, hogy mostanától okosabban, körültekintőbben, tehát biztonságosabban vesztek majd részt a közlekedésben.
Vissza

Horváth Ágnes

Horváth Ágnes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Horváth Ágnes könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv