1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Áhítatok óvodások számára

Szerző
Lektor

Kiadó: Református Pedagógiai Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Bárányka-füzetek
Kötetszám: 5
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves óvodapedagógusok!
A Bárányka sorozat sokak számára ismerős. Hiánypótlásként, óvodai áhítatok segédanyagaként indult 2012 őszén. Az eredeti tervekkel összhangban, 2013/2014. tanévben is... Tovább

Előszó

Kedves óvodapedagógusok!
A Bárányka sorozat sokak számára ismerős. Hiánypótlásként, óvodai áhítatok segédanyagaként indult 2012 őszén. Az eredeti tervekkel összhangban, 2013/2014. tanévben is folytatódik a kiadvány. Aktuális száma 2014. január 1 - március 31. közötti óvodai napokra tartalmaz Istennel való kapcsolatra indító, Istenhez hívogató áhítatokat.
Az Igeválasztás, énekek, motivációs vagy mélyítő feladatok ugyanazt a cél szolgálják: A legkisebbek figyelmét felkelteni Isten Igéje iránt. Az énekek egy részét csak zenehallgatásra ajánljuk, mivel az óvodások számára nehezen elénekelhető. Kérjük, hogy a helyi sajátosságok alapján válogassanak az ajánlottak közül. Ahogyan javasoljuk azt is, a csoportok összetételétől függően egy-egy magyarázó történetet, óvodában megtörtént, kapcsolódó eseményt idézzenek fel a könnyebb megértés kedvéért.
Áldott szolgálatokat kívánunk minden testvérünknek!
A Szerző és a Kiadó Vissza

Kelemen Zoltánné

Kelemen Zoltánné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kelemen Zoltánné könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv