1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A sütés-főzés enciklopédiája

Konyhai alapmű/Tippek, trükkök lépésről lépésre

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 768 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-297-684-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. A sütés-főzés enciklopédiája című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.
Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk.
Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel és trükkökkel... Tovább

Fülszöveg

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát. A sütés-főzés enciklopédiája című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.
Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk.
Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel és trükkökkel fűszerezte. Vissza

Tartalom

6 Hogyan használjuk ezt a szakácskönyvet?
8 Áruismeret
26 Só, vaj, olaj, ecet
48 Hideg mártások
Saláták és előételek
100 Tojásételek
130 Mártások és alaplevek
160 Levesek
182 Tészták
230 Rizs
266 Gabonafélék és hüvelyesek
300 Burgonya
340 Zöldség
402 Növényi proteinek
420 Édesvízi halak
440 Tengeri halak
476 Kagylók és rákok
514 Szárnyasok
544 Marha és borjú
598 Sertés
622 Bárány- és vad
648 Gyümölcsök és desszertek
700 Sütemény és kenyér
732 Sajtok
744 Borok
760 Műszaki és idegen nyelvű konyhai kifejezések
762 Tárgymutató
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv