1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II.

Német-magyar/Magyar-német rész

Szerkesztő

Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott gerincű kiadói vászonkötés
Oldalszám: 1.921 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Harmadik, tetemesen bővített kiadás. Szerkesztette Kelemen Béla ny. főreálisk. igazgató. Nyomatta az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Harminc év munkájának gyümölcsét nyujtom át ebben a könyvben a közönségnek. Egy emberölő pergett le azóta, hogy kis német és magyar szótáramnak első kiadása napvilágot látott, s ez volt a mag,... Tovább

Előszó

Harminc év munkájának gyümölcsét nyujtom át ebben a könyvben a közönségnek. Egy emberölő pergett le azóta, hogy kis német és magyar szótáramnak első kiadása napvilágot látott, s ez volt a mag, amelyből többi szótári műveim sarjadtak. Egyéb könyveim is, melyek közben megjelentek alig egyebek, mint oldalhajtásai szótárírói munkásságomnak, melyet a közönség éppúgy, mint a szakkritika jóformán érdemén felül méltányolt.
Kézi szótáramnak második, az elsőhöz képest tetemesen megbővített kiadása is, minden hiányossága mellett, meleg fogadtatásra talált és már régen kifogyott a forgalomból. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II. Német-magyar és magyar-német nagy kézi szótár I-II.

A kötetek gerince javított, a kötésük megerősített. A kötetek gerince kopott, lapéleik foltosak.

Állapot:
15.000 ,-Ft
75 pont kapható
Kosárba
konyv