1.035.460

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Német nyelv

Szakmai idegennyelvi tételsor vendéglátóipari technikusok számára/Buch womit die Köche den Brei nicht verderben

Szerző

Kiadó: Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 81 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Magyar nyelvű előszóval és tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Azt nem tudom megmondani, hogy mit kérdeznek a vizsgáztatók, de azt igen, hogy az egyes vizsgakérdésekhez milyen szakmai ismeretek tartoznak.
Elégedetlen, hogy szakmai nyelvvizsga-felkészüléséhez... Tovább

Előszó

Azt nem tudom megmondani, hogy mit kérdeznek a vizsgáztatók, de azt igen, hogy az egyes vizsgakérdésekhez milyen szakmai ismeretek tartoznak.
Elégedetlen, hogy szakmai nyelvvizsga-felkészüléséhez nem talál német nyelvű irodalmat, és ezért a magyar nyelvű szakkönyveket fordítja németre, annak érdekében, hogy eredményesen tehessen középfokú szakmai nyelvvizsgát?
Ennek most már vége!
Itt a megoldás.
Ez a könyv azoknak készült, akik vendéglátásból középfokú szakmai nyelvvizsgát kívánnak tenni.
A könyv tematikája a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző szakmai tételsorát tartalmazza. Célja, az egyes kérdésekhez tartozó szakmai tudnivalók rövid áttekintése, - természetesen a teljesség igénye nélkül, - mintegy gondolatébresztőként arra, mit kell tudni az adott kérdéssel kapcsolatban a vizsgán.
Azzal, hogy e könyvet kézbe vette a feltételek adottak, tehát a többi már Önön áll. Forgassa olyan sikerrel, hogy felkészültsége méltó legyen a követelményekhez.
Nem feledve, hogy a vendéglátásban „a vendég a király", kívánok örömteli szakmai élményeket, és kedves vendégeket, akik az Ön munkája révén viszik tovább a magyar vendéglátás hírét a világba.
a szerző Vissza

Tartalom

ASZTALTERÍTÉS 3
ÉTEL ÉS ITALAJÁNLAT 5
AZ ÉTELKÉSZÍTÉS ALAPANYAGAI 8
ÉTELKÉSZÍTÉSI MŰVELETEK 11
ÉTRENDÖSSZEÁLLÍTÁS 15
ÉTLAPÖSSZEÁLLÍTÁS 18
FELSZOLGÁLÁSI MÓDOK 21
ITALLAP 24
A KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁS 27
KÖRETEK JELLEMZŐ NYERSANYAGAI 30
A MAGYAR KONYHA SPECIALITÁSAI 33
MAGYARORSZÁG, BALATON IDEGENFORGALMI SZEREPE 35
MARKETING 37
MENÜ ÖSSZEÁLLÍTÁS 41
NEMZETEK KONYHÁI 43
PINCÉRREL SZEMBEN TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEK 46
RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE 49
SZAKÁCCSAL SZEMBENI KÖVETELMÉNYEK 53
SZÁLLÁSHELYEK 55
SZÁMLA 59
ÜZLETI LEVELEZÉS 61
VÁLLALKOZÁSOK LÉTREHOZÁSA, ANNAK FELTÉTELEI 66
VENDÉGEK FOGADÁSA, RENDELÉS FELVÉTELE 69
VENDÉGLÁTÓ ÜZLETEK 71
VENDÉGREKLAMÁCIÓ 75
IRODALOMJEGYZÉK 79

Biróczky Irén

Biróczky Irén műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Biróczky Irén könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv