1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A vasárnap üzenete 3.

B év/Elhangzott a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában

Szerző
Grafikus

Kiadó: Gazdagréti Katolikus Templom Alapítvány
Kiadás helye: Gazdagrét
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 107 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Ki gondolná, hogy a hit nem a biztonságos nyugalom világa. Ellenkezően,... keményen figyelmeztet az állandó készenlétre.
Jézus mindenkinek szóló helyzetértékelése alól nincs... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Ki gondolná, hogy a hit nem a biztonságos nyugalom világa. Ellenkezően,... keményen figyelmeztet az állandó készenlétre.
Jézus mindenkinek szóló helyzetértékelése alól nincs kivétel. A hit nem ad senkinek menlevelet egy biztonságos védelmi rendszerbe.
A keresztény üzenet megjelöli a célt. Bátorít a bennem otthont kereső Istennel való együttműködésre, de az erőfeszítést nekem kell meg tenni. Kemény követelmény. Megküzdeni a fáradtsággal, az egyhangúsággal. Talán nem is lehet,- gondoljuk sokszor - hiszen az ember nem gép. A figyelemnek is vannak korlátai.
De éppen itt mutatkozik meg a hit egyedül álló ereje. RÁHAGYATKOZNI, - bizalommal - ŐRÁ, amikor én már mindent megtettem.
Ahogy a fáradtság után a megnyugvást az Istennél találjuk a halál után az életet nála kapjuk, éppen úgy természetünk korlátján az Isten vezet tovább. Gyengeségünket Ő egészíti ki.
Aki így él, az előbb vagy utóbb előre halad, ...mert belátott gyengéje... felismert korlátja éppen abban segíti, hogy eggyel mindig többször mondjon IGENT-A JÓRA. Vissza

László atya

László atya műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: László atya könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv