1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Who is Who Magyarországon

Magyarország vezető személyiségeinek életrajzi enciklopédiája/Kiegészítő kötet

Szerkesztő

Kiadó: Hübners Who is Who
Kiadás helye: Zug
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 2.420 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 978-3-7290-0081-0
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Életrajzi enciklopédia kb. 11.500 életrajzzal, részben fényképpel, 30.200 életrajz az indexben Magyarország vezető személyiségeiről. 7. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A különleges teljesítmények időtálló elismerése...
ezt az elképzelést próbáljuk valóra váltani immáron 30 éve, ez kiadónk küldetése. Az emberek nagyszerű dolgokra képesek, és napról napra... Tovább

Előszó

A különleges teljesítmények időtálló elismerése...
ezt az elképzelést próbáljuk valóra váltani immáron 30 éve, ez kiadónk küldetése. Az emberek nagyszerű dolgokra képesek, és napról napra túlszárnyalják saját korlátaikat. Annak tudatában, hogy cselekedeteink kétség kívül kihatnak a környezetünkre is, valamennyien felelősséggel tartozunk a társadalmi együttélés terén.
Amikor 2003-ban megkezdtük kiadói tevékenységünket Magyarországon, a Who is Who Magyarországon első kiadása körülbelül 7.500 életrajzot tartalmazott. Joggal tölt el tehát a büszkeség, hogy most, hat évvel később bemutathatom Önöknek a Who is Who Magyarországon 7. kiadását. Ez a mű telis tele van olyan személyiségek életrajzaival, akiknek volt bátorságuk ahhoz, hogy a saját útjukat járják, és döntésük sikerhez vezetett. A Who is Who azzal fejezi ki tiszteletét ezen kortársaink iránt, hogy életrajzaikat megörökítette kiadványaiban. Olyan úttörőkről és példaképekről van szó, akik fejlődést és fellendülést hoztak Magyarország számára a gazdaság, a kutatás és tudomány, a politika és államigazgatás, a kultúra és a művészetek, a különböző egyesületek, a jog, az orvoslás, valamint a sport területén. Az elmúlt hat év alatt mintegy 41.700 személyiség életét dokumentáltuk és mutattuk be Önöknek. Több tízezer magával ragadó történet, izgalmas életút és nagyszerű teljesítmény. Mindezt Önök is gyorsan és egyszerűen megismerhetnek, letölthetik és elolvashatják a honlapunkon, a www.whoiswho.hu címen.
A Kiadó első műve, a Who is Who in Österreich 1978-ban jelent meg. Az elmúlt 31 év alatt a Hübners Who is Who a személyi enciklopédiák olyan sorozatát hozta létre, amelyek elismerést biztosítanak az élet bármely területén regionális, országos vagy nemzetközi szinten kimagasló teljesítményt nyújtó személyiségek számára. A csapatom és én a kezdetektől fogva arra törekszünk, hogy magas minőséget képviselő munkánkkal a Who is Who-műveket az elismerés és az értékállóság világszerte ismert szinonimájává tegyük. Ma már elmondhatjuk magunkról, hogy sikeres időszakra tekinthetünk vissza. A Hübners Who is Who időközben már tíz országban jelenteti meg műveit, eddig összesen 73 művet adott ki körülbelül 465.000 életrajzzal. Ennek alapján kijelenthetjük, hogy kiadónk egyike Európa legjelentősebb Who is Who-kiadóinak.
Lapozzanak bele a Who is Who Magyarországon 7. kiadásába, és győződjenek meg saját maguk az immáron 30 éves hagyományokra visszatekintő munkánk értékéről. Használják ki a lehetőséget, és éljenek a lexikonjaink nyújtotta kommunikációs előnyökkel, törekedjenek saját céljaik megvalósítására.
Mert mindenki képes kivételes teljesítményekre, és legtöbbször minden egy jó ötlettel kezdődik!
Ezekkel a sorokkal kívánok Önöknek sok örömöt, inspirációt és sikert a Who is Who Magyarországon 7. kiadásával!
Zug, 2009. március
Ralph Hübner Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv