1.035.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Madonna üzenete

(Fatima) - színmű 5 felvonásban

Szerző

Kiadó: Lourdes Folyóirat kiadása
Kiadás helye: Sopron
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 40 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Király Nyomda nyomása, Sopron.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Előszó a harmadik kiadáshoz.

A hála első szava szálljon a Tisztelendő Incognitához, aki „A MADONNA ÜZENETE" című 5 felvonásos színművének harmadik kiadását a MARIANUM gyermekotthon javára... Tovább

Előszó

Előszó a harmadik kiadáshoz.

A hála első szava szálljon a Tisztelendő Incognitához, aki „A MADONNA ÜZENETE" című 5 felvonásos színművének harmadik kiadását a MARIANUM gyermekotthon javára ajánlotta fel. Ezzel ís jelét adta annak, hogy nemcsak buzdít, lelkesít, hanem ad, amit adhat: gyakorolja az irgalmasság cselekedeteit!
A hála második szava szálljon Tóth János plébános úrhoz, a „Lourdes" szerkesztő-kiadójához, aki nemes lélekkel módját találja annak, hogy egyik kéziratunkat a másik után viszi ólomkatonáival az olvasóközönség asztalára, hogy az élet mindennapi küzdelmeibe lelket, bátorságot, kitartást öntsön!
A hála minden szava szálljon a jóakaratú emberekhez, akik Szűz Mária Szeplőtelen Szívének tiszteletét és engesztelését hazánkban minden erejükkel előmozdítják, Szent István király példájára apostolkadnak, hogy eljöjjön a lelkekbe az Isten országa!
Ezért, amikor hódolatteljes tisztelettel mondok a nagy nyilvánosság előtt köszönetet az írónak és a Kiadónak, azon óhajomnak adok kifejezést, hogy e színmű necsak előadásra kerüljön minden valamire való községben, hanem szövege járjon kézről-kézre minden magyar házban, minden magyar családban, hogy mielőbb áldjon minket Szent Fiával Szűzanyánk és érezhessük, hogy hazánk első királyunk felajánlása után 900 esztendővel is regnum Marianum - Mária országa! Vissza

Incognita

Incognita műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Incognita könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv