A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Helyzetfelmérés a magyarországi múzeumokról

1960. december 31.

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papírmappa
Oldalszám: 62 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes térképekkel.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Második ötéves tervünk megkezdése a múzeumügy területén is időszerűvé teszi az elért eredmények és az előttünk álló feladatok felmérését. A múzeumokról összegyűjtött adatok közzététele ezt kívánja... Tovább

Előszó

Második ötéves tervünk megkezdése a múzeumügy területén is időszerűvé teszi az elért eredmények és az előttünk álló feladatok felmérését. A múzeumokról összegyűjtött adatok közzététele ezt kívánja elősegíteni.
Az adatokat úgy választottuk ki, hogy azok mind általánosságban, mind a múzeumok három feladatkörét (anyagmegóvás, tudományos és népművelő munka) külön-külön tekintve egyaránt tükrözzék az 1960. év végén fennálló helyzetet. A tényszámok mellett kidolgoztuk és közzétettük az adatok összehasonlításához és elemzéséhez szükséges mutatószámokat és index-számokat is.
Az egy alkalommal már végrehajtott - az 1955. év végén fennállott helyzetet rögzítő - adatgyűjtés lehetővé tette a fejlődést tükröző összehasonlítás végrehajtását is. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem