1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jó Isten

Szerkesztő

Kiadó: Kármeliták
Kiadás helye: Keszthely
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott "Helikon" könyvnyomdában, Keszthelyen.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

ELŐSZÓ.
A jó Isten olyan érzékennyé alkotta az emberi szívet, hogy a legkisebb szeretet, részvét vagy ragaszkodás is visszhangra talál benne. Akitől sokat kap, esetleg osztatlan szívet, annak... Tovább

Előszó

ELŐSZÓ.
A jó Isten olyan érzékennyé alkotta az emberi szívet, hogy a legkisebb szeretet, részvét vagy ragaszkodás is visszhangra talál benne. Akitől sokat kap, esetleg osztatlan szívet, annak habozás és gondolkodás nélkül odaadja egész-önmagát.
Igaz, ennek sokszor, nagyon sokszor keserű tapasztalat a vége és kifosztottan, kizsarolva azt kell megállapítanunk, hogy rablónak nyitottunk ajtót, mert talán a legdrágább kincsünket vitte magával. Mi már csak így vagyunk az emberekkel.
Azonban van valaki, aki még senkit sem tett boldogtalanná, aki teljesen és önzetlenül szeret minket. Tudod ki? A jó Isten.
Bebizonyítom, hogy nem tudsz az életedből felhozni egyetlen pillanatot sem, amikor Isten nem szeretett volna téged. Beteg voltál, - talán az is vagy, csapás és szerencsétlenség ért... ez sem sikerült... az sem... Csak mondd tovább, mert nekem ez mindmegannyi bizonyíték amellett, hogy a jó Isten téged különösképpen szeret. Keszthely, 1941. október 3. Kis Szent Teréz ünnepén. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv