1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Orosz kulturális szótár

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Corvina Kiadó Kft
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 573 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Orosz  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-13-5559-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Szótárunk az orosz kultúra, a történelem, a mindennapok világából több mint ötven témakörben ad ízelítőt az olvasónak azokból a jelenségekből, fogalmakból, szavakból, amelyek az orosz ember számára közérthetőek, ám a magyarok számára érthetetlenek vagy legalább is homályosak. Szó esik benne történelmi eseményekről, uralkodókról, politikusokról, földrajzi, vallási fogalmakról és helynevekről, irodalmi, képzőművészeti, zenei alkotókról és alkotásokról, szállóigékről, közismert dalokról, építészeti stílusokról, stb. A szócikkeket igen bő tematikus index egészíti ki, amely lehetővé teszi a témakörök áttekintését és az önálló szócikként nem szerepelő, de az értelmezésekben előforduló szavak, fogalmak kikeresését. Ajánljuk kötetünket mindazoknak, akik hivatásból foglalkoznak az orosz nyelvvel és kultúrával: nyelvtanároknak, fordítóknak, újságíróknak, diplomatáknak, és mindenkinek, akiben él az érdeklődés az orosz kultúra és általában a kultúra iránt.

Soproni András

Soproni András műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Soproni András könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv