1.035.434

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Más-kép

Different View - Experimentális fotográfia az elmúlt két évtizedben Magyarországon


Kiadó: Ernst Múzeum
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hogy lehet-e, lehetne-e valamit is más-kép-pen tenni, mint ahogy éppen csináljuk, olyan kérdésféle, ami az épeszű ember természetes és mindenkori kételkedő hajlamát fejezi ki magával és a világgal... Tovább

Előszó

Hogy lehet-e, lehetne-e valamit is más-kép-pen tenni, mint ahogy éppen csináljuk, olyan kérdésféle, ami az épeszű ember természetes és mindenkori kételkedő hajlamát fejezi ki magával és a világgal szemben, mondhatni: mindkettőjük érdekében.
Hogy lehetett-e a múltban valamit is más-kép-pen csinálnunk, mint ahogyan tettük, már egészen másfajta kérdésfelvetésnek tűnik, hátha még lépten-nyomon, s nap mint nap tesszük fel magunknak.
Végül felvetődhet, hogy csináltunk-e valami mást is, valamit más-kép-pen is, mint ahogy lehetett. Valami olyant, ami reményt ad hinni, hogy nem hibáztunk el mindent.
Úgy tűnik, mai kulturális életünk szinte központilag irányított az igyekezet, hogy ez utóbbit megmutassuk. Nem véletlen tehát, hogy a különféle műformák retrospektív kiállításai egymást követik, feltehetően azzal a céllal, hogy mindent felszínre hozzanak, aminek birtokában előrelépni lehetséges. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv