1.038.111

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befektetők Kézikönyve

Investment Guide/Investoren Handbuch


Kiadó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Központ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 521 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Befektető !

Az elmúlt években tovább nőtt a külföldi vállalkozók érdeklődése Borsod-Abaúj-Zemplén megye iránt. Örömteli, hogy 307 milliárd forint külföldi részesedést regisztrálhattunk... Tovább

Előszó

Tisztelt Befektető !

Az elmúlt években tovább nőtt a külföldi vállalkozók érdeklődése Borsod-Abaúj-Zemplén megye iránt. Örömteli, hogy 307 milliárd forint külföldi részesedést regisztrálhattunk a megyében, mellyel az országos adatokat nézve a megyék rangsorában az első harmadba küzdöttük fel magunkat. Egyrészt a 80-as évek végétől erősödő szerkezetátalakítási gondokkal és így magas munkanélküliséggel küszködő térség közel egy évtizeden keresztül a fokozódó kormányzati és Phare figyelem középpontjába került. Mára a Nemzeti Fejlesztési Terv biztosít kiemelt támogatási forrásokat az Észak-magyarországi régióban, továbbá térségünk egyéb kedvezményekkel rendelkezik, amely Magyarországon sajátos lehetőségeket biztosít a befektetők számára. Kedvezőbbé vált az infrastrukturális környezet, jelentős változást hozott már eddig is - és hozhat a jövőben - az M3-as autópálya, illetve az ahhoz kapcsolódó M30-as út megépülése is. Másrészt a megye páratlan természeti szépsége, több évszázados ipari és kereskedelmi múltja, építészeti és kulturális öröksége, kedvező geopolitikai fekvése, országhatárainkon túl is ismert és elismert tudományos és oktatási infrastruktúrája, s nem utolsó sorban az itt élők szorgalma és innovatív képessége kedvező lehetőséget biztosít a befektetők számára. Kézikönyvünk egyrészt részletes áttekintést kíván adni a befektetési környezetről, a megye 357 településén kínálkozó lehetőségekről, másrészt jövőbeni helyi és térségi fejlesztési terveinkről és törekvéseinkről, a folyamatban lévő infrastrukturális beruházásokról. Reményeink szerint a javuló befektetői klíma felkelti érdeklődését régiónk iránt, megtisztel bennünket látogatásával, s személyesen is meggyőződik arról, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye az Ön számára is biztosít lehetőségekei.

Miskolc, 2005. szeptember Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv