1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nobu

A leghíresebb japán étterem fogásai európai alapanyagokból

Szerző
Fotózta

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-297-286-2
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A népszerű japán sztárséf és étteremtulajdonos, Nobuyuki Matsuhisa szakácskönyvében, a Nobuban Mark Edwardsszal, a Nobu London díjnyertes főszakácsával együtt mutatja be legújabb ötleteit. A szakácskönyv kifejezetten a nyugati olvasóközönség részére készült, tartalmazza az összes új receptet, melyet Nobu és Mark együtt alkotott meg Európában is ismert, könnyen beszerezhető alapanyagok felhasználásával.
Az ételek között a szusik mellett olyan különlegességek szerepelnek, mint a fűszeres fürjtempura vagy a homár vízitormasalátával, de találunk japán ihletésű, ám európai alapanyagok felhasználásával készült fogásokat is, például sertésszűzből varázsolt inyencségeket. A folyton kísérletezgető Nobu az olyan klasszisokat is újraalkotja japán módra, mint a paella vagy a pizza.
A desszertek között is igazi csodákra bukkanhatunk, ilyen például a szakézselé, a fagylalttempura, a jázminos sárgabarackleves - ezek méltóképpen koronázzák meg a varázslatos ízkombinációkat tartalmazó ételsorokat.... Tovább

Fülszöveg

A népszerű japán sztárséf és étteremtulajdonos, Nobuyuki Matsuhisa szakácskönyvében, a Nobuban Mark Edwardsszal, a Nobu London díjnyertes főszakácsával együtt mutatja be legújabb ötleteit. A szakácskönyv kifejezetten a nyugati olvasóközönség részére készült, tartalmazza az összes új receptet, melyet Nobu és Mark együtt alkotott meg Európában is ismert, könnyen beszerezhető alapanyagok felhasználásával.
Az ételek között a szusik mellett olyan különlegességek szerepelnek, mint a fűszeres fürjtempura vagy a homár vízitormasalátával, de találunk japán ihletésű, ám európai alapanyagok felhasználásával készült fogásokat is, például sertésszűzből varázsolt inyencségeket. A folyton kísérletezgető Nobu az olyan klasszisokat is újraalkotja japán módra, mint a paella vagy a pizza.
A desszertek között is igazi csodákra bukkanhatunk, ilyen például a szakézselé, a fagylalttempura, a jázminos sárgabarackleves - ezek méltóképpen koronázzák meg a varázslatos ízkombinációkat tartalmazó ételsorokat. Ha a barátainknak akarunk kedveskedni, lepjük meg őket Nobu-koktéllal. A receptek alapján a pikáns italok - görögdinnye-martini, japán mojito, vaszabival ízesített Bloody Mary - könnyen, gyorsan elkészíthetők, és a siker garantált.
Matsuhisa számára a Nobu-éttermek stílusában a rugalmasság a legvonzóbb: "A Nobu konyhájában kellő szabadság áll rendelkezésünkre a kísérletezéshez, nincsenek korlátok." Kísérletezzünk mi is bátran a japán konyhaművész segítségével, hogy a csodás gasztronómiai élmény részesei lehessünk! Vissza

Tartalom

Bevezető10
Hideg előételek12
Meleg előételek32
Saláták52
Szasimik64
Levesek84
Olajban96
Sütőben118
Párolva140
Serpenyőben154
Grillen174
Rizs, szusi, tészta186
Desszertek208
Koktélok228
Öntetek, mártások240
Alapanyagok250
Tárgymutató254
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv