1.035.166

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nemesi kisugárzás

Az arisztokrácia diszkrét bája

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 267 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9765-49-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az olaszországi Dolomitok lábainál fekvő kis faluban évtizedek óta omladozik egy ház, a hozzá tartozó kertet fölveri a gaz. Amikor az új tulajdonos felszántatja a földet, a barázdákból egy azonosíthatatlan holttest kerül elő. A közelében talált arany pecsétgyűrű az egyetlen nyom, amelyen Brunetti felügyelő elindulhat. A címeres ékszer ahhoz a velencei arisztokrata családhoz vezeti el, amely kétségbeesve kutatja évekkel ezelőtt elrabolt fiát. A commissariónak különösen nehéz a dolga, mert a szülőket nem csak a gyötrő bizonytalanság és a bánat teszi szinte megközelíthetetlenné, hanem az arisztokrácia képmutató előkelősége is, amely szilárdabb a legvastagabb falnál.

Donna Leon Brunetti felügyelője ismét a tőle megszokott szociális érzékenységgel folytatja a nyomozást, magával invitálva az olvasót, aki élvezettel követi őt Velence sikátorain és vízi útjain, be-bepillantva a patinás palazzókat rejtő pazar kertek színfalai mögé.

Donna Leon

Donna Leon műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Donna Leon könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv