1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bevezető Énok kulcsok

Énok és Metatron Legfőbb Urak 64 Kulcsa közül való 12 Kulcs, melyek azért adattak, hogy előkészítsék a Fény Testvériség érkezését, és felserkentsék a "Fény Népét"

Szerző
Fordító

Kiadó: Benedictus Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 155 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 963-04-4348-1
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Szeretteim -
Az Atya Határtalan Fénye mindent eláraszt, és az Életfa működése felélénkül. A legmagasabb szintekről szeretet árad a földre. Egyre többen érkeznek napnál is ragyogóbb Fény kíséretében. Azért jönnek, hogy felkészítsenek bennünket egy újfajta, tisztább életre és megújítsák a teremtést. Ezzel fejlődésünk új szakasza veszi kezdetét.
Eddig a Fiú világegyetemben éltünk, és az Élő Igén belül csak a magunk birodalmát ismertük. Most le kell bontanunk a tér-idő korlátait, hogy az Atya Szerető Szellemének magasabbrendű világegyetemébe juthassunk el. Elérkezett a megmérettetés ideje. Most át kell éreznünk, hogy az Atya miriádnyi világa Egységet alkot, melynek mi magunk is részei vagyunk, hiszen az Atyánk Házában Sok Lakóhely van. Ezzel a magasabb szintű egységgel legyőzzük a teret és az időt. Lehetővé válik számunkra, hogy feltöltsük az Isteni Képmással járó Hasonlatosságot.

J. J. Hurtak

J. J. Hurtak műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. J. Hurtak könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv