1.035.424

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Futor Naptár az 1935. évre

,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím: Futor Naptár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
"Megérdemli a dolgos magyar gazda, hogy minél jobban boldoguljon, gyarapodjék. Az elmult esztendő tanulsága azt mutatja, hogy bizalommal lehet tekinteni a jövőbe, mert aki jól... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
"Megérdemli a dolgos magyar gazda, hogy minél jobban boldoguljon, gyarapodjék. Az elmult esztendő tanulsága azt mutatja, hogy bizalommal lehet tekinteni a jövőbe, mert aki jól vetett, az jól is aratott. Természetesen sok kár, veszteség volt. Az egyik helyen nem esett, amikor éppen kellett volna, a másik vidéken pedig akkor esett, amikor a szőlőnek csak ártott. Baj is volt tehát, de erről nem tehet senki, mert a jóságos Mindenható rendelte így. Meg kell a rendeltetésben nyugodni.
Ha már a mult év összefoglalásánál tartunk, el kell mondani, hogy a legtöbb gazda a jószágban szenvedett legérzékenyebb kárt. A sertésvész tizedelte a jószágot, de azonkívül más állati betegség is volt egész sorozat. Ennek már nem kellett volna így lennie. Elmondhatjuk azt is, ne sértődjék meg érette senki, hogy bizony sokan saját magukat okolhatják a rengeteg kárért, veszteségért. Mert nem gondoltak kellő időben arra, hogy védekezni kell. Meg lehet előzni a jószág leromlását, elcsenevészesedését, étvágytalanságát, ha a híres FUTOR-t és a PEKK-et keverjük az eleségbe, takarmányba. Aki megcselekedte, az jól járt, az elégedettebben zárta le az ó esztendőt és nagyobb bizalommal indul az újba.
Minden gazda tartsa tehát szeme előtt a régi mondást:
"Segíts magadon, megsegít az Isten."" Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv