1.035.486

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Konyhai fortélyok 1998. december

Könnyen, olcsón, gyorsan finomat! - I. évfolyam 9. szám/Karácsonyi, ünnepi ételek

Szerző

Kiadó: Zseb Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 21 oldal
Sorozatcím: Zseb
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A karácsony a családok legszebb ünnepe. Akik Magyarországon ápolják a hagyományokat, már hetekkel korábban készülőnek rá. Előre elkészíthető apró süteményeket sütnek, adventi koszorút készítenek,... Tovább

Előszó

A karácsony a családok legszebb ünnepe. Akik Magyarországon ápolják a hagyományokat, már hetekkel korábban készülőnek rá. Előre elkészíthető apró süteményeket sütnek, adventi koszorút készítenek, és az ünnephez közeledve egy-egy szál gyertyával többet gyújtanak meg rajta. Bevonják a családtagokat, gyermekeiket a konyhai előkészületekbe, és az ajándékok valamint az új fenyődíszek elkészítésébe egyaránt. Akik kevésbé hagyománytisztelők, még azok is jeles ünnepként tartják számon a karácsonyt. Az ajándékvásárlásból vagy -készítésből ők is kiveszik a részüket, és a konyhában igazi ünnepi menüvel rukkolnak ki.
Ezzel a recept-összeállítással minden háziasszonynak szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy a megszokott családi ételeket újakkal kiegészíthessék, illetve egy egészen új ünnepi menüt állíthassanak össze. Ezért a hagyományosnak számító sült pulyka, bejgli és halátelek mellett különleges salátákat, leveseket, és ízletes vadételeket is kínálunk az ünnepi asztalra.
Aki szeretné mézeskalácsdíszekkel szebbé varázsolni a karácsonyfát, megtalálja a különböző figurák elkészítésének leírását is.

Jó étvágyat kívánunk! Vissza

Tartalom

Halételek
Egészben sült süllő
Hagymányos édességek:
Mákos bejgli
Mézeskalács
Ínyencségek:
Mazsolás sertésnyelv
Karácsonyi menü:
Ananászos halsaláta
Mazsolás tyúkleves
Almával sült pulyka
Karácsonyi kuglóf

Vasvári Mária

Vasvári Mária műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vasvári Mária könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv