1.035.193

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Attila

Szerző
Fordító
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott gerincű kiadói félvászon kötés
Oldalszám: 325 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kihajtható térképmelléklettel. A címlap hiánya miatt a könyvészeti adatok nem beazonosíthatók.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A kard kovácsolódik.
«Ez az év változásokat ígér világunk történetében,» szólalt meg elgondolkozva Maecilius Avitus és a máglya vörösen reszkető tüzébe nézett. «Vagy... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A kard kovácsolódik.
«Ez az év változásokat ígér világunk történetében,» szólalt meg elgondolkozva Maecilius Avitus és a máglya vörösen reszkető tüzébe nézett. «Vagy legalábbis» - helyesbítette magát lelkiismeretesen, «kezdetét bizonyos változásoknak».
Aetius, akihez szavait intézte, nem felelt rögtön; a szél feléje terelte a füstöt és elfojtotta lélekzetét. Visszataszító szag terjengett. A fátlan pusztán kevés tüzelőt lehetett összegyüjteni: a tűz gyöngén lobogott. A hun király holtteste nem hullott szét pillanatok alatt hamuvá és füstté, a farakás csak úgy senyvedt és ízott, mint a tőzeg. A két római örömest eltávozott volna, de nem merték a szokásokat megsérteni. Velük szemben, a tűzrakás másik oldalán, a legelőkelőbb hunok közepett ott állott az elhunyt király két unokaöccse és örököse. Valahányszor eloszlott a füst, Aetius mindig magán érezte a fiatalabb testvérnek, Attilának a tűzön át reáfüggesztett tekintetét.
Az idősebb testvér, Bléda arca alig volt kivehető; a füst ellen oltalmul szorosan állára és szája elé vonta köpenyét, szemeit a földre szegezte. Hogy fognak ezek együttesen uralkodni? elmélkedett Aetius. Avagy, ha meghasonlanak egymással, melyikük fog felülkerekedni?
«Úgy véled, nagy változások kezdetén állunk?», fordult Maeciliushoz. «Azért mondod, mert meghalt Rua király?» Vissza

Fülszöveg

Létrejön-e együttműködés Róma és az ellene acsarkodó kisállamok között Atilla ellen? Vagy ő lesz a nevető harmadik? Ki nyeri a mindent eldöntő csatát?
Az izgalmas könyv ma is aktuális kérdéseket feszeget:
Van-e létjogosultsága a barbárságnak a modern államalakulatokkal szemben?
Érvényes-e Nyugaton is a turáni átok, vagy képesek összefogásra egyetlen nagy cél érdekében?
Az immár második kiadásban megjelenő regény nemcsak a történelem kedvelői, hanem a magyar múlttal foglalkozó valamennyi olvasó számára érdekfeszítően izgalmas olvasmány.

Gerhart Ellert

Gerhart Ellert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gerhart Ellert könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv