1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Leghüségesebb Barátod

János Evangélioma

Fordító

Kiadó: Baráti Szolgálat Misszió
Kiadás helye: Biberstein
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 12 cm x 8 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Igaz barátság nagy ritkaság s ha van is, csalódás vagy halál gyorsan vethet véget neki. Ha hű barátot, keresel, aki mindenkor és mindenütt veled van, aki minden körülmények között, békességet és... Tovább

Előszó

Igaz barátság nagy ritkaság s ha van is, csalódás vagy halál gyorsan vethet véget neki. Ha hű barátot, keresel, aki mindenkor és mindenütt veled van, aki minden körülmények között, békességet és boldogságot ajándékoz neked, fordulj akkor teljes szívvel Jézus Krisztushoz. Benne még sohasem csalódott senki sem!
Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért. Ti az én barátaim vagytok, ha azokat cselekszitek, amiket én parancsolok nektek. (Jn 15, 13-15)
Fogadd szivesen ezt a könyvecskét - mely a Szentirásnak egy része - olvasd imádkozva, hogy te is megtalálhasd Megváltódat és meggyőződhess arról: Jézus a te leghübb barátod. Vissza

Témakörök

Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv