1.035.516

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Veszprémi Vegyipari Egyetem Értesítője 1964-65. tanév

Szerkesztő

Kiadó: Veszprémi Vegyipari Egyetem
Kiadás helye: Veszprém
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 139 oldal
Sorozatcím: A Veszprémi Vegyipari Egyetem Értesítője
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Veszprémi Vegyipari Egyetem létesítését az 1949. évi XXII. törvény rendelte el, és kezdetben a Budapesti Műszaki Egyetem Nehézvegyipari Karaként működött. 1951 őszén vált önálló egyetemmé az 1951. évi 25. számú törvényerejű rendelet alapján.
Az Egyetemi Tanács az időszakonként megjelenő részletes értékelő Évkönyvek mellett egy-egy tanév lezárta után, évenként Értesítő-t bocsát közre. Az Értesítő-k az Egyetem életében és oktatóinak munkásságában való általános tájékozódáshoz szükséges, egy-egy tanévre vonatkozó adatok felsorolására szorítkoznak. Az Értesítő 1. száma azonban az Egyetem alapításától kezdődően tartalmazza a szokásos adatokat.
A jelenlegi szám az Értesítő 9. száma, mely az előbbiekkel azonos szerkesztési elvek alapján készült. Tartalmazza tehát a tanszékekre vontkozó fontosabb adatokat, valamint az oktatók tudományos munkásságának eredményeit a tárgyalt időszakban. Az itt közreadott Értesítő az 1964. VII. 1-jétől 1965. VI. 30-ig terjedő időszakot tárgyalja.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv