1.035.200

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A magyar társadalombiztosítási jog

Szerkesztő

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 645 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Hungária Nyomda R. T., Budapest. Összeállította és joggyakorlattal ellátta Dr. Rein Antal ügyvéd.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Csaknem minden esztendőben megjelenik egy-egy szakmunka, amely segítséget ígér úgy a munkaadók, mint a munkavállalók részére a társadalombiztosítás terén felmerülhető összes kérdésekben. Az eddigi... Tovább

Előszó

Csaknem minden esztendőben megjelenik egy-egy szakmunka, amely segítséget ígér úgy a munkaadók, mint a munkavállalók részére a társadalombiztosítás terén felmerülhető összes kérdésekben. Az eddigi tapasztalat szerint azonban ezen munkáik vagy a törvény rövid ismertetésével és annak rövid magyarázatával foglalkoznak, vagy pedig oly terjedelmes és a gyakorlati élet szempontjából fontossággal nem bíró dolgokra is kiterjedően elkalauzolják az érdeklődőt a társadalombiztosítás hatalmas anyagának útvesztőibe, oly részletességgel magyarázván meg a joganyagot, hogy a laikus számára, éppen terjedelmességénél fogva, gyakorlati jelentőséggel az ilyen munka nem bírhat. Ezen tapasztalatok eredménye indított arra, hogy egy olyan egységes szerkezetű, olcsó társadalombiztosítási jogot bocsássak az összes érdekeltek rendelkezésére, amely magában egyesíti a társadalombiztosítással kapcsolatiban állók kívánalmait: az olcsó, egységes szerkezetű, a társadalombiztosítás minden kérdését felölelő, gyakorlati kézikönyvet.
A könyv anyagát és összeállítását tekintve, az a meggyőződésem, hogy a társadalombiztosítással kapcsolatban állók minden kívánalmát kielégítheti ez a könyv.
A jogszolgáltatásnak a társadalombiztosítási jog egészen új területe. Ezen a területen még ma rengeteg a jogi kísérlet, a jogalkotás nem egységes, szinte napról napra követik egymást az idevonatkozó új rendeletek és alig van esztendő, hogy új társadalombiztosítási törvény ne látna napvilágot. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv