1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az élelmiszeripari mikrobiológia néhány általános problémája

Mérnöki Továbbképző Intézet előadássorozatából: 3992/Kézirat

Szerző

Kiadó: Mérnöki Továbbképző Intézet
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 113 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az élelmiszerekben előforduló mikróbák minőségi vizsgálata4
Néhány, az élelmiszeriparban szerepet játszó mikroorganizmus4
Baktériumok4
Élesztők5
Penészgombák6
Mikroorganizmusok azonosításának újabb módszerei és problémái7
Mikroorganizmusok rendszerezésének problémái13
Az élelmiszerekben előforduló mikróbák mennyiségi vizsgálata14
A mikróbák számának, mennyiségének meghatározása15
Összes csíraszám ill. csíramennyiség15
Élőcsíraszám47
A mikrobiológiai élelmiszer-szabványok kérdése93
Tápközegek99
Felsőoldatok, reagensek előírásai102
Irodalom104

Dr. Vas Károly

Dr. Vas Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Vas Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv