1.035.163

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy szenvedélyes csók után

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 368 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-547-341-9
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Csodálatos élet reményével kecsegteti Raelynn Barrettet az amerikai hajómágnással, Jeff Birminghammel kötött villámgyors házassága. Úgy tűnik, férje szerető ölelése enyhítheti fájdalmát és haragját, amit családja méltatlan kegyvesztettsége miatt érez.
De hiába próbálja elkerülni, meg kell hallania a hitveséről keringő kegyetlen pletykákat, amelyek darázshadként zsongnak körülötte. Ráadásul kénytelen hinni a saját szemének: a látszat szerint a drágalátos Jeff elvetemült bűnöző, és Raelynnek menekülnie kell a férfi vágya és szerelme elől.
Jeff tudja, hogy ártatlan, de fogalma sincs az összeesküvésről, a házasságát fenyegető titkokról és hazugságokról. Szembeszáll a hitszegőkkel, hogy megmentse veszélybe sodort boldogságát, és visszanyerje az imádott nő bizalmát... örök helyet szerezve szeretett Raelynnje szívében.

Kathleen E. Woodiwiss

Kathleen E. Woodiwiss műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kathleen E. Woodiwiss könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv