1.035.425

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Döntő bizonyíték

áll rendelkezésünkre, hogy eredményesen vegyük fel a küzdelmet a betegségekkel, és elérjük a lehető legjobb egészséget a helyes táplálkozás és életmód segítségével

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Bibliaiskolák Közössége Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 542 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-7493-81-2
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Nem könnyű a tudományos és orvosi szakzsargont a tájékozott laikus olvasó számára érthető nyelvezetté alakítani, de Dr. Nedley mesteri módon véghezvitte ezt. A legmesszebbmenőkig ajánlom Döntő bizonyíték c. könyvét megbízható információ-forrásként is."
"A Döntő bizonyíték c. könyv hihetetlen vállalkozás. Igen alaposan dokumentált, olvasmányos, megannyi hasznos információt tartalmazó, gazdagon illusztrált könyv, és ha szabad azt mondanom, igen élvezetes olvasmány. Megérdemli, hogy ott legyen minden gondolkodó ember kezében és nincs kétség afelől sem, hogy számos más nyelvre is le kell fordítani. Stílusa olvasmányos, személyes hangvételű, mintha Dr. Nedley magával az olvasóval beszélgetne s nem csupán leereszkedve szólna hozzá. Tartalma érthető a benne lévő óriási mennyiségű tudományos ismeretanyag ellenére. Az egészség és betegség kérdéséről a zsidó-keresztény teológia kontextusában határozott állást foglal, és külön kiemeli Teremtőnk bölcsességét. Ez a terjedelmes mű a maga... Tovább

Fülszöveg

"Nem könnyű a tudományos és orvosi szakzsargont a tájékozott laikus olvasó számára érthető nyelvezetté alakítani, de Dr. Nedley mesteri módon véghezvitte ezt. A legmesszebbmenőkig ajánlom Döntő bizonyíték c. könyvét megbízható információ-forrásként is."
"A Döntő bizonyíték c. könyv hihetetlen vállalkozás. Igen alaposan dokumentált, olvasmányos, megannyi hasznos információt tartalmazó, gazdagon illusztrált könyv, és ha szabad azt mondanom, igen élvezetes olvasmány. Megérdemli, hogy ott legyen minden gondolkodó ember kezében és nincs kétség afelől sem, hogy számos más nyelvre is le kell fordítani. Stílusa olvasmányos, személyes hangvételű, mintha Dr. Nedley magával az olvasóval beszélgetne s nem csupán leereszkedve szólna hozzá. Tartalma érthető a benne lévő óriási mennyiségű tudományos ismeretanyag ellenére. Az egészség és betegség kérdéséről a zsidó-keresztény teológia kontextusában határozott állást foglal, és külön kiemeli Teremtőnk bölcsességét. Ez a terjedelmes mű a maga nemében páratlan a mai irodalomban."
"Az a mondás járja, hogy az "ismeret hatalom" de még ennél is többet mond a másik: "A bölcsesség megfontolás, belátás." Dr. Nedley megfontoltan gyűjtötte a bölcsességnek ezt a különösen értékes forrásanyagát az ismeret és tapasztalat óriási területéről, hogy útmutató legyen számunkra az egészségről való gondoskodás legfontosabb területein. A Döntő bizonyíték világos egyszerűséggel úgy épül fel, hogy az egészségügy és a nagyközönség számára érthető és használható legyen. Az életmód jellegű beavatkozás a kulcs az optimális egészség helyreállításához és fenntartásához. Ha ez az üzenet megfelelő fogadtatásra talál, napjaink egészségügyi és morális válsága összezsugorodna."
Dr. Nedley legújabb irodalmi mesterműve a Döntő bizonyíték igazi telitalálat. Ennek z igen olvasmányos könyvnek van egy találó alcíme is: táplálkozás és életmód által hogyan lehet eredményesen felvenni a küzdelmet a betegségekkel és a lehető legjobb egészséget lenyerni. Kiemelkedő forrásanyagot kínál! Az egészségnevelők számára ábrák, látványos szemléltető eszközökkel nyújt segítséget és sok más, a maga nemében egyedi úton járul hozzá az életmód kérdéseivel foglalkozó legfrissebb tudományos megállapításokhoz. Dr. Nedley erőszakról, agykutatásról, stresszről, a rák megelőzéséről, a szívbetegség visszafordíthatóságáról szóló fejezetei sok új információt tartalmaznak. A terjedelmes dokumentáció lehetővé teszi az egyes területeken való további kutatást. A könyv igen olvasmányos, könnyen érthető és szépen illusztrált. Azt javasolnám, hogy mindenki, akit érdekel a saját egészsége, a hosszabb élet vagy szeretné a lehető legjobb életmód elveit és gyakorlatát megtanítani másoknak is, szerezze be ezt a könyvet és alaposan tanulmányozza át."
"Dr. Nedley Döntő bizonyíték c. könyve az egészség előmozdítása érdekében valaha összeállított egyik legátfogóbb, legszélesebb körű forrás. Különösen értékelem a kitűnő illusztrációkat és ábrákat, melyek vonzóvá teszik ezt a művet szerte a világon. Mindenkinek szüksége van rá, aki az egészséges életmód terén biztos és alapos eligazításra vágyik."
"Ebben a nemzedékben az egészség előmozdítása érdekében valaha megírt leghasznosabb könyv és kétségtelenül standard kézikönyve lesz minden egészségnevelőnek. Tényeket közöl tudományos és kiegyensúlyozott módon, aminek arra kellene kényszerítenie minden értelmesen gondolkodó embert, hogy indoklásul használja életmódjának javítására." Vissza

Tartalom

A szerzőről
Előszó
Bevezetés
A könyv célja
Az optimális egészség alapelvei1
Jó hír a rákról: megelőzhető11
Szívbetegség: diadal az első számú gyilkos felett55
Elzáródott artériák: tisztítsuk ki őket természetes módon!89
Mi az igazság a hallal kapcsolatban?109
Egy nemzet nyomás alatt127
A nagy hús- és fehérjemítosz143
Édes száj, keserű aratás: a cukorról és a cukorbetegségről165
A melatonin: a nyugalom és a megfiatalodás eszköze187
Állatbetegségek és emberi egészségkockázat205
Tej: barát vagy ellenség?229
A homloklebeny: az agy koronája247
Állítsuk meg az erőszakáradatot!287
Stressz distressz nélkül313
AIDS és HIV: az elmondhatatlan történet333
Él-hal a cigarettáért? Hagyjon fel vele, és inkább éljen!355
Kérsz egy italt?409
Hogyan küzdjük le a rossz szokásokat és a szenvedélyekhez való kötődést?439
Az élelmezés és a környezet455
A vezető halálokokon túl469
Függelék I-X.507

Dr. Neil Nedley

Dr. Neil Nedley műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Neil Nedley könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv