1.035.545

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Banyaláz

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 963-9227-52-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Már én eddig azt gondoltam mindég, hogy maga a pokolbéli sátán is csak szakasztott olyan alakulat lehet, mint az a rusnya, szőrös bakkecske, amelyik az öregasszonyokat szokta ijesztögetni mise után a papkert szélibe.
Boszorkánnyal azonba sose azelőtt nem találkoztam, de legalábbis azt gondoltam felőlük, hogy már rég mögégették az összest borsószalmán. Egészen addig, ameddig mihozzánk a pockosi alvégre is oda nem övött egyet az a taligakeréken járó nyavalyafene.
Nem esött még meg ekkora csúfság a pockosi határba, amióta a Szentlélek tollba mondta a Bibliát, efelől még a legokosabb embörnek se lehet kétsége.
Az az illető pedig valószínűleg én magam lehetek személyesen, akit különben Terkának hívnak mindenfele, de senki fija ne gondójja, hogy bolond lány móggyára dicseködni akarnék a magam eszivel, de amerre meg szoktam fordulni ebbe a vármegyében, még soha nem akadtam nálamnál vastagabb eszű fehércselédre.

Zádori Bence

Zádori Bence műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zádori Bence könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Banyaláz
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv