1.035.518

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bizalom az irgalmas Istenben

Szerkesztő

Kiadó: Szent Fausztina Isteni irgalmasságért Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-615-5165-00-9
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Örömmel adjuk át érdeklődő Testvéreinknek az Isteni Irgalmasság II. Országos Konferenciája után készült kiadványunkat. Ez tartalmazza a II. Konferencián elhangzott homíliát, előadásokat,... Tovább

Előszó

Örömmel adjuk át érdeklődő Testvéreinknek az Isteni Irgalmasság II. Országos Konferenciája után készült kiadványunkat. Ez tartalmazza a II. Konferencián elhangzott homíliát, előadásokat, tanúságtételeket. Figyelemre méltók azok a riportok, amelyek különböző vallási vezetőkkel készültek az Isten irgalmasságáról.
Rövid ismertetés olvasható a kiadványban Boldog II. János Pál pápa életéről, hiszen lehetnek olyan személyek, akik nem ismerik életének főbb eseményeit Az Isteni Irgalmassággal kapcsolatos gondolataiból is idézünk.
Tájékoztatás az eddigi és a jövőbeli eseményekről: Az Isteni Irgalmasság I. Világkongresszusát Rómában tartottuk 2008. április 2-6-ig.
A II. Világkongresszus helyszíne Krakkó, 2011. október 1-5-ig.
Az Isteni Irgalmasság I. Országos Konferenciáját hazánkban 2009. április 18-án, az Isteni Irgalmasság ünnepe előtti szombaton a budapesti Szent Imre plébánián tartottuk. Ugyancsak ott volt a II. Konferencia is, 2010. május 1-jén. Erre a konferenciára minden földrészről jöttek küldöttek, és beszámoltak az Isteni Irgalmasság terjedéséről. Nagyon szép eredményekről számoltak be. Sokat tanulhattunk tőlük.
A III. „Bizalom az irgalmas Istenben" Konferencia helyszíne 2011. május 22. Budapest, Józsefvárosi Plébánia.
A konferenciák célja az isteni irgalmasság mélyebb megismerése a tanításokon és a tanúságtételeken keresztül azért, hogy mi magunk is irgalmas szívűvé váljunk. Kérjük az irgalmasság Anyja, Boldog II. János Pál pápa és Szent Fausztina nővér közbenjárását, hogy megértsük az idők jeleit és kérjük magunk és az egész világ számára Isten irgalmas szeretetét. Ebben segítsenek nekünk az irgalmasság konferenciái, kongresszusai, zarándoklatai és jelen kiadványunk is.
Az irgalomban gazdag Isten áldása kísérje a Kedves Olvasót! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv