1.035.176

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Édesanyám Imakönyve

,
Kiadó:
Kiadás helye: Szatmárnémeti
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 100 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN:

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kezembe véve a tollat azon gondolkodom, nem is kellene előszót írni ehhez az imakönyvhöz. Címe, Édesanyám Imakönyve, szebb minden ajánlásnál. Édesanyánktól maradt ránk. Kezembe véve mintha Őt... Tovább

Előszó

Kezembe véve a tollat azon gondolkodom, nem is kellene előszót írni ehhez az imakönyvhöz. Címe, Édesanyám Imakönyve, szebb minden ajánlásnál. Édesanyánktól maradt ránk. Kezembe véve mintha Őt ölelném, olvasva mintha Őt hallanám. Ketten állunk Isten előtt, velem imádkozik Anyám.
A fiak kérésére teljesül, mikor újra megjelenik. Istennek legyen hála érte, hogy híveink kezében adhatjuk. A megelőző kiadások szövegén nem változtattunk, csupán néhány rövid imádsággal bővítettük.
Köszönet a Lórántffy Zsuzsánna Nőszövetség lelkes tagjainak és az EuroPrint nyomdának az erkölcsi és anyagi támogatásért.
Isten áldását kérem az olvasókra, imádkozó híveinkre, s új kiadásunkat azzal a reménnyel bocsájtjuk útjára, hogy a fiak és unokák számára drága ajándék lesz az "Édesanyám Imakönyve". Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv